Właśnie założyłem konto i chciałem je zweryfikować:
"Dziękujemy za kontakt z
Ecopayz!
Piszemy w odniesieniu do Twojego konta ecoAcount. Twoje konto ecoAccount zawiera informacje, które musimy wyjaśnić. Z przykrością informujemy, że nie będziesz mógł użyć swojego konta ecoAccount do złożenia depozytu i przekazania środków, dopóki te informacje nie zostaną wyjaśnione. W zgodzie z zasadami Polityki prywatności,
Ecopayz jest zobowiązane do weryfikacji informacji dostarczonych przez naszych klientów w momencie utworzenia konta w celu upewnienia się, że utworzone konto, zawierają poprawne i właściwe informacje, ponieważ ich niezgodność (z jakiegokolwiek powodu) narusza nasze warunki regulaminu.
Musimy potwierdzić Twoją tożsamość i upewnić się, że Twoje konto ecoAccount jest bezpieczne, w związku z czym prosimy Cię o przesłanie wysokiej jakości zdjęcia przedstawiającego Ciebie, trzymającego dokument tożsamości obok twarzy wraz z podpisaną kartką,z napisem „dla
Ecopayz” zawierającą również aktualną datę. Upewnij się, że oświetlenie jest dobre, a aparat jest tak ustawiony, aby zdjęcie było wyraźne i dobrej ostrości.
Nie możemy jednak zaakceptować kopii dokumentu potwierdzającego twój adres zamieszkania ponieważ nie jest to akceptowany przez nas typ dokumentu.
W celu weryfikacji adresu zamieszkania, prosimy o przysłanie pełnej strony dokumentu zawierającej następujące dane: imię i nazwisko, adres zamieszkania, data wydania dokumentu- nie starsza niż okres ostatnich trzech miesiecy (w formacie PDF lub JPEG) z poniższej listy:
• kopia wyciagu bankowego/rachunku, (potwierdzenie wykonania przelewu/przekazu nie będzie akceptowane)
• potwierdzenie meldunkowe,
kopia rachunku za usługi komunalne (media) (na przykład - rachunek za elektryczność,gaz,telefon- część wskazująca informacje o zużyciu)
Dokumenty muszą być wysokiej jakości - zarówno zdjęcia, jak i ewentualne skany dokumentu.
Prosimy pamietać, ze zdjęcia zrzutów ekranu (tzw. screenshot) nie są akceptowane.
Dopuszcza się przekazanie wyciągów bankowych bądź rachunków za usługi komunalne/telekomunikacyjne w originalnym pliku uzyskanym od nadawcy w formacie PDF.
Ważne dokumenty weryfikujące adres muszą być opatrzone/winny zawierać pełne informacje dotyczące odbiorcy (imię wraz z nazwiskiem) oraz pełen adres korespondencyjny."
To jakiś żart? Przecież załączyłem im co chcieli, bez żadnych kombinacji...