Kasa szla 3dni z eco na konto walutowe w Ing , chcialem wplacic z tego konta walutowego na ecopYayz ale zbytnio nie wiem jak :/ ok ogarniete ale inny problem mam ...polecam cinkciarza . Ile szłą wypłata z ecoPayz na konto walutowe ?
edit : polecam cinkciarza oczywiście jeśli chcesz wypłacić z walutowego na zwykłe konto walutowe . nie wiem czy w Twoim zdaniu powinno byc wypłacić czy wpłacić tak jak napisałes
Mam tak samo ...Czy miał ktoś coś takiego po wpłacie "
Uwaga: Twój dostęp do usługi ogranicza się tylko do PODGLĄDU
" Dodam, że wszystko zostało zweryfikowane z dokumentami i konto jest silver.
Czy powodem moze byc 3krotne wpisanie zle hasla ? Dziwne na konto eco byla juz wyplata i zrobilem teraz depozyt z banku kasa doszla i jest Konto tylko do Podgladu ???? why ?Mam tak samo ...
Si ????Jak jest status wyplaty zlecono tzn ze wyplacili?
I ja również. Fajnie się zaczyna.Mam tak samo ...
trzeba wyslac skan z konta z którego wplacales/wyplacales , ja np. podczas weryfikacji podalem w walucie pln a wyplate miałem na walutowe w euro , wyslalem skan otrzymania ich przelewu i późniejszej wyplaty i odblokowali ???? także nie ma co siac paniki :>I ja również. Fajnie się zaczyna.
No zobaczymy, u mnie wszędzie dałem pln i w sumie nie wiem o co może im chodzić. Będę relacjonował. Dzięki za opisanie Twojej sytuacji.trzeba wyslac skan z konta z którego wplacales/wyplacales , ja np. podczas weryfikacji podalem w walucie pln a wyplate miałem na walutowe w euro , wyslalem skan otrzymania ich przelewu i późniejszej wyplaty i odblokowali ???? także nie ma co siac paniki :>
Usługi lokalne, tam masz p24Gdzie mozna wybrac opcje wplaty przez przelewy24,?nie widze u mnie takiej opcji