Wypłacałem kase z EcoCard i z tego co się zorientowałem musieli się machnąc w walucie.
Wczoraj dostałem taki e-mail
Jak będą wyglądały dalsze procedury tego przelewu? Kasa jest na koncie mogę nią swobodnie dysponować. Wydać, wypłacić itp.
Wiem, że jest temat "mam pytanie", ale uznałem że sprawa jest dość skomplikowana i warto aby miała swój oddzielny wątek.
Bardzo proszę o wyjąsnienie co i jak.
Pozdrawiam
Wczoraj dostałem taki e-mail
a dzisiaj przyszedl przelew na 1700 zl.We are contacting you regarding your withdrawal request for PLN 434.44. Please be informed that by error there was a payment of EUR 434.44 instead of PLN 434.44 sent to your bank account. We have initiated a RECALL on this payment therefore please be aware that your bank will contact you to get permission to debit your account. Afterwards we will make a new payment in the correct currency, all charges covered.
Please accept our sincere apologies for all the inconveniences.
Jak będą wyglądały dalsze procedury tego przelewu? Kasa jest na koncie mogę nią swobodnie dysponować. Wydać, wypłacić itp.
Wiem, że jest temat "mam pytanie", ale uznałem że sprawa jest dość skomplikowana i warto aby miała swój oddzielny wątek.
Bardzo proszę o wyjąsnienie co i jak.
Pozdrawiam