>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

E-sports by stafian

S 0

stafian

Użytkownik
Witam wszystkich.
Postanowiłem założyć swój wątek ponieważ chciałbym mieć wgląd w swoje typy, aby później poprawnie przeprowadzić analizę swoich decyzji, typów itd.
Gram głównie na Betsafe bo tylko tam mam założone konto.

Koncentrował się będę głównie na sportach elektronicznych, a z tego co widzę jest deficyt typerów e-sports na forum. Mam nadzieję, że nie zbankrutuję ????

Zaczynamy! :]

Dyscyplina: E-sports CS:GO
Spotkanie: Astralis - Fnatic
Typ: 1
Spotkanie: Natus Vincere - Mousesports
Kurs AKO: 1.92
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Typ pierwszego meczu jest wypadkową wczorajszych spotkań obydwu drużyn. Fnatic dostało po ciężkich bojach po tyłku od Virtus.Pro. Drużyna bez olofmeistera jest praktycznie w rozsypce. Flusha momentami ratował sytuację, ale za to JW kilkukrotnie zawodził w kluczowych momentach.
Natomiast samo Virtus pro po wczorajszej wygranej z Fnatic zostało ROZGROMIONE przez Astralis. Dlatego mój typ w tym przypadku to zdecydowanie Astralis - prosta matematyka.

Drugie spotkanie to NaVi kontra Mousesports. Tutaj też raczej wątpliwości nie będzie. NaVi w niesamowitej formie wygrywają rundy, które wydają się być przegranymi.
Liczę na ez money ????
Stawka 1j

S 0

stafian

Użytkownik
Drugi typ dzisiejszego wieczoru:

Spotkanie: GODSENT - Lounge Gaming
Typ: 2
Kurs: 1.92
Analiza:

Zakład bardzo mocno ryzykowny. Każda z drużyn ma praktycznie 50% szans na zwycięstwo i ciężko wyłonić faworyta. Z jednej strony Godsent ma w swoim gronie znakomitych graczy jak pronax i świetnie poszło im na turnieju DreamHack Masters. Z drugiej strony wiele osób zarzuca im, że w turniejach internetowych idzie im gorzej niż na żywo.
Pod uwagę należy wziąć również to, że podczas ostatnich 3 meczy tych drużyn, zawsze wygrywało Lounge Gaming, włącznie z wczorajszym spotkaniem, które zakończyło się wynikiem 2:0 dla CSLG.

Stawka: 1j

GLHF!

S 0

stafian

Użytkownik
Spotkanie: Astralis - Fnatic
Spotkanie: Natus Vincere - Mousesports
Kurs AKO: 1.92 ✅

Spotkanie: GODSENT - Lounge Gaming
Kurs: 1.92 ✅
Co do zakładu AKO nie było niespodzianki. NaVi poradziło sobie z Mousesports wygrywając 16:10. Astralis zgodnie z oczekiwaniami rozgromiło kulejące Fnatic 16:5.
Co ciekawe drużyny rozegrały dziś jeszcze po jednym meczu i wyniki były zupełnie odwrotne ???? .
Możnaby pomyśleć, że to jakaś ustawka dla chcących się odegrać/dodatkowo dorobić ????

Drugi zakład natomiast niemalże przyprawił mnie o zawał. W pierwszym meczu z serii &#39;best of 3&#39;, GODSENT wygrali pierwszą połowę 12:3, po czym Lounge Gaming odpalili w druhiej połowie i zakończyli mecz wynikiem 16:12 na swoją korzyść. Mecz drugi również rozpoczęli od przegraniu sporej ilości punktów by w drugiej połowie zmiażdżyć przeciwnika i całkowicie rozbić jego plan gry.

BILANS: +1,84J ✅

S 0

stafian

Użytkownik
Dziś chciałbym zaproponować AKO z tak zwanych &quot;pewniaków&quot;.

Spotkanie: Gambit - Godsent
Spotkanie: Tyloo - VG.CyberZen
Kurs: AKO 1.85
Analiza:
GODSENT powinni poradzić sobie bez problemu z Gambit, którzy są ostatnio w bardzo kiepskiej formie, a ich gra jest bardzo nierówna.
Drugi mecz raczej na podbicie kursu. Tyloo są drużyną z dużym potencjałem i w mojej opinii nie będzie tutaj niespodzianki.

Stawka: 1J

Do góry Bottom