Ok , rozliczenie 10 typów ;
Trafione -7 / 8 * 2 zwroty
Stawki - 1297.5pln
Wygrane - 1775pln
Zysk -
477.5pln
Średni kurs - 1.80
Skuteczność - 87,5%
*Zakład #16 rozliczam jako zwrot , ponieważ zostanie rozegrany po ponad 48h od docelowego czasu więc wg. polityki bet365 to będzie zwrot
Moje przemyślenia
1.
Przepraszam , to znaczy nie do końca ode mnie to zależało , wielu użytkowników pisało do mnie że nie dawali rady zagrać mojego zakładu .
Niestety jeśli chodzi o te wszystkie minor tournaments które tu grałem często oferta jest dostępna w ten sam dzień lub doslownie pare godzin przed rozpoczęciem meczu. Mimo wszystko mam szczerą nadzieję że ktoś na jakimś becie skorzystał.Natomiast jak będziemy mieli do czynienia z jakimś Majorem , albo po prostu Lanem spokojnie dam rade napisać coś 24h przed meczem.
2.
DOTA naprawdę nie jest już teraz zwykłą "grą komputerowa" , pomijając ogromne pieniądze , prize poole o których inne esporty mogą tylko pomarzyć
(ok 18 mln $ w ostatnich The Internationals, a zaczynało się od wygrania klawiatury albo myszki ) to przede wszystkim coś co łączy ludzi z całego świata w dążeniu do bycia najlepszym poprzez strategie , przyjaźń , teamwork no i w końcu umiejętności i swego rodzaju wrodzony talent, w skrócie jest wielu pro players którym udało się dokonać tak zwanego " from zero to hero" .
Obserwując szeroko pojętą społeczność Doty od casterów po organizacje e-sportowe i graczy,szczerze życzę,ale bardziej jestem pewien niesamowitego rozwoju D2 jak i całego E-sportu i cieszę się że udało mi się zdobyć w sumie dobry poziom wiedzy w tej dziedzninie i mam zamiar się tutaj nim dzielić.