>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

E-Sportowo czyli DOTA 2

klepor 97

klepor

Użytkownik
Tak jak w tytule , skupiam się tylko na D2 , od pomniejszych wydarzeń i po Majory i The Internationals. Gram wszystko na bet365 , rozliczenia co 10 typów.Głównie staram się atakować wyższe rangą turnieje a ich w roku zbyt wiele nie jest bo około 10 ale scena Doty mega szybko się rozwija ,dlatego postanowilem założyć temat.
Stawki 1j-10j /// 1j=20 zł

Prodota Cup / bet365
EVOS Esports vs Geek Fam
Evos Esports +1.5
1.83
Stawka : 1j
✅ 0.83j

Krótko o meczu - Geek Fam zdecydowany faworyt kursowo , moim zdaniem opłaca sie pograć na Evos którym jeden mecz powinno udać się wygrać głownie kieruje się tym że Geek Fam może być odrobine podłamane ostatnim niepowodzeniem w Kiev Major Qualifiers , a Indonezyjczykom już się udało pare razy powalczyć z najlepszymi drużynami SEA.

Otrzymane punkty reputacji: +8
klepor 97

klepor

Użytkownik
DPL - TOP / bet365
IG Vitality vs Vici Gaming J
Vici Gaming J
2.25
Stawka 1j
✅ 1,25j

Krótko - jeśli VGJ nie spoczęło na laurach po niespodziewanym direct invite na najbliższy Major powinni to ogarnąć. Dodatkowo społeczność zarzucała im że nie zasłużyli na direct invite i myślę ze chcąc rozwiać wątpliwości że byli tego warci powinni sie pokazać z jak najlepszej strony . IG Vitality niezły team ale idę lekką stawką w VG.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet356
Penta Sports vs Feive
Feive
2,25
Stawka 1j
✅ 1,25j

Niby totalny no-bet, patrząc na nazwiska Penta niby faworyt ale jak ja znam te tier 5 rosyjsko- ukrainskie teamy to z doswiadczenia wiem ze dobrze sie to nie skończy. Często w meczach tak mega slabych i nic nie znaczących na scenie druzyn liczy sie aby nie byly one przypadkową zbieraniną a Feive to &quot;national team&quot; Kazachow więc lekko w nich pojdę. Jedyne co mnie martwi to mider Penty bo kojarze gościa od paru lat gra w miare dobrych tier 1/2 teamach, no ale sam nie wygra BO3.
PS.
Tak patrze na moje posty i ja wiem ze mieszanie i wtracanie angielskich fraz w polskie zdania to nie na miejscu i smiesznie wygląda no ale inaczej sie nie da , jezcze gorzej wygląda smieszna i kaleczna translacja terminologii esportowej na polski :p

Otrzymane punkty reputacji: +2
klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
MVP Hot 6 vs Clutch Gamers
Clutch Gamers
1,50
Stawka:2j
✅ 1j

Nie gram własciwie nigdy poniżej lini 1,75 no ale nie ma co wybrzydzać bo Clutch Gamers ostatnimi czasy wyrobiło się na trzecią - czwartą drużynę w SEA no i wątpie zeby MVP cokolwiek zrobiło w tym meczu. Własciwie na każdej pozycji 2k MMRa przewagi ,a Armel - midlaner CG ostatnio takie rzeczy robi grając z teamami 1/2 tier lepszymi że dziś powinien być spacerek dla niego. Tak jak powiedziałem wczesniej - nie lubie takich kursów no ale za dużo Doty nie ma do grania więc z braku oferty pogram.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
Team Spirit vs Sanguine Sharks
Spirit -1,5
1,61
Stawka 1j
✅ 0,6j

Krótko - z braku laku już się chwytam tier 3/4 Prodota Cup no ale trudno. Team Spirit to taki zbitek niechcianych graczy ze wschodniej europy , potencjał w nich jest bo każdy grał w tier 1 teamach i to nawet z sukcesami. Po prostu jesli nie odpuszczają Prodota cup , a mniemam że nie, bo tylko w chyba jeszcze jednym tylko biorą udział to powinni to wygrać z handicapem. Nie czuje do końca tego meczu bo Sharks to typowy &quot;pubstar&quot; team i mogą czymś niekonwencjonalnym zaskoczyć. Overall na papierze TS klasa wyżej,mimo tego z powodu słabego kursu i braku &quot;przeczucia&quot; zbyt mocno nie idę w ten typ.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
EPG vs Going In
EPG
1,30
Stawka 2j
⛔ 2j

Prodota Cup / bet365
EPG vs Going In
EPG -1,5
2,10
Stawka 1j
⛔ 1j

Elements Pro Gaming to jedyna nadzieja pro sceny Doty z Bałkanów. No więc trochę podobna sytuacja jak w porzednim spotkaniu , pomijając to że EPG może nie mają jakichś mega znanych graczy (no jest 8k MMR Swiftending) ale mimo wszystko już dłużej na scenie jako jeden team się krecą i doświadczenia też więcej . Ostatnio grali w Kiev Major Qualifiers (zaproszeni przez Valve) , z grupy nie wyszli , choć to od początku nie było im dane ale zaprezentowali się moim zdaniem powyżej oczekiwań . Wygrać powinni , a jak zagrają ta takim poziomie jakim grali mecze w zeszłym tygodniu to i z handicapem ten BO3 zgarną.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Co to się wczoraj zrobiło ? Kładłem się spać przy 1-0 dla EPG i 6k networth advantage dla nich w drugim meczu a tu rano taka niespodzianka i throw na 1-2 , no ale cóż .
Overpower Cup / bet 365
Team Spirit vs Vega Squadron
TS
1,57
Stawka 2j
✅ 1,14 j

Krótko - znowu gram słaby kurs ale nic ciekawego w tym tygodniu nie ma więc nie można wybrzydzać.Vega totalny fail ostatnio , wyczuwam zbliżający się disband co z resztą nikogo nie zdziwi bo ich celem było sie dostać na Kiev Major a skonczylo się kompletnym niewypałem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
Cloud 9 vs Comanche
C9 -1,5
2.10
Stawka 1j
✅ 1,1j

C9 to mega niestabilny team , typowe dla nich jest wygrywanie z czołówką jak niezle throwy z tier 3 teams także zawsze trochę loteria z ich meczami ale mimo wszystko lekko idę w nich dzisiaj .

Otrzymane punkty reputacji: +2
klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
Signature Trust vs MVP HOT 6
MVP
3,50
Stawka 1j
⛔ 1j

Sig. Trust jeszcze rok , dwa lata temu było solidną marką w SEA , zmiany w rosterze , odejscie kluczowego gracza sprawiło totalną rozsypkę solidnej organizacji , no a teraz jakieś tam próby odbudowy marki ale z miernym skutkiem. Myślę że presja na nich jest ogromna . Ogólnie to w tym meczu wszystko może się wydarzyć bo poziom drużyn jednakowo słaby jednak to MVP tutaj z większym luzem podejdzie i ten kurs warty jest grania. Co do graczy obu teamów ciężko cokolwiek mi powiedzieć , w Sig Trust jest paru 7k i w miare znanych osobistośći ale patrzać na ostatnie wyniki to teamu oni nie tworzą , natomiast MVP jedyna koreańska firma na pro scenie no i jeśli chcą czegoś więcej to takie coś wypada wygrywac. Za najmniejszą stawkę MVP .

klepor 97

klepor

Użytkownik
Ok , rozliczenie 10 typów ;

Trafione - 7 / 10
Stawki - 13j
Wygrane - 16.17j
Zysk - ✅3.17j

Średni kurs - 1,86
Skuteczność - 70%

10 typów za mną , nie wiem co mnie pokusiło bawić się w &quot;jednostki&quot; przy stawkach , teraz już w PLN będę podawał. Patrząc na te 10 typów nawet nie tak zle poszło zważywszy na to że grałem totalne tier 2/3 drużyny i turnieje.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Overpower Cup / bet365
Cloud 9 vs Elements Pro Gaming
C9 -1.5
2.00
Stawka : 100pln

✅ 100pln
Krótko - tak na pół serio to taki &quot;rage bet&quot; po tym co ostatnio zrobiło EPG , tak czy inaczej C9 o wiele lepszy team , jesli uda się im 2 razy ich firmowy draft poskładać to nie będą mieli problemów.

klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet365
Clutch Gamers vs Happy Feet
Clutch
1.57
Stawka 130pln

Clutch jest po prostu zbyt mocne zeby choć jeden mecz przegrać , także powinno być 2-0 bez problemu. Widze że w miare poważnie do Prodota Cup podchodzą a kurs też nie jest zły jak na realne szanse powodzenia.
po 2 dniach otrzymałem zwrot stawki , mimo że mecz odbył się dziś o 12

klepor 97

klepor

Użytkownik
zakład #12 nierozegrany , ale nie rozliczam narazie bo pewnie na dniach zagrają .
Manilla Masters Quals / bet365
Wings Gaming vs Vici Gaming
Vici Gaming
2.25
Stawka 100pln
✅ 125pln

Wings aktualnie najlepsza drużyna świata i obrońca tytułu ale coś po ostatnich TI tendencja spadkowa. Ja rozumiem że po wygraniu dokładnie $9,139,002 może się już &quot;nie chcieć&quot; . Żarty żartami ale Wings aktualnie mega zatracone w draftach , starają się grać w stylu w którym wygrali TI ale po prostu już nie wychodzi , inne teamy ich rozpracowały no i ciężko im będzie znów wymyślić coś niekonwencjonalnego ponownie. Uwielbiam Wings, ale myślę że potrzebują czasu żeby znów wrócić na własciwe tory.
Vici Gaming solidny team , nie mówię że łatwo wygrają ale po takim kursie warto spróbować .

Otrzymane punkty reputacji: +3
klepor 97

klepor

Użytkownik
Infinite Sky League / bet 365
Team Bazaar vs Geek Fam
Team Bazaar
1.53
Stawka 200pln
✅ 106pln

Dear God , co to za kurs ?! Nie będę się wdawał w analizowanie tego meczu , po prostu ex-WG Unity to ciągle 3-4 team w SEA , MMR na każdej pozycji o 2k wyższy , szkoda pisania - po kursie 1.3 bym zagrał.

Otrzymane punkty reputacji: +17
klepor 97

klepor

Użytkownik
Prodota Cup / bet 365
Exacration vs MVP Hot 6
Exacration
1.50
Stawka 80pln
✅ 40pln

Exacration fail za failem ostatnio no ale z koreańczykami jak nie wygrają to chyba disband im zostaje . A tak na poważnie to lekko powinni 2-0 ogarnąć .

klepor 97

klepor

Użytkownik
Overpower Cup / bet365
Cloud 9 vs NIP
C9
1.72
Stawka 70pln
nierozegrany, zwrot

Do końca nie czuje że będzie łatwo ale mimo wszystko jak wezmę pod uwage wszystko co najlepsze w C9 i NiP to szedłbym w C9. Kurs taki sobie tak szczerze bo tu wszystko zależy od dnia i podejścia . Mimo wszystko mechanicznie C9 lepsze , ale aktualnie NiP to zagadka bo po tych zmianach w rosterze mają downfall nie wiem czy to nie są ich ostatnie mecze w takim wydaniu , a jeśli nie i chcą dalej kontynuować gre to zdecydowanie nie wróże im nic lepszego niż łatka &quot;tier 2/3&quot; teamu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
klepor 97

klepor

Użytkownik
Widzę ze masz kolego pojęcie w tym e sporcie. Większość typów na plus...
długo w tym siedzę , w sumie od początku ofert kursów na D2 u bukmacherów , dzięki
#16 zakład nierozegrany dziś , pewnie jutro zagrają . Już mnie męczą te turnieje rozgrywane online bo w sumie dopiero 15 min przed meczem jest info że jednak nie zagrają . Niedługo DAC , czyli pierwszy LAN od miesiąca także nie jest źle.
Korzystając z okazji że już się rozpisałem , jakby kogoś interesowało gdzie najszybciej i najdokładniej śledzić albo sprawdzać wyniki spotkań nad którymi tak się tutaj pochylam to link :
http://esportlivescore.com

klepor 97

klepor

Użytkownik
@Klepor
gdzie mogę znaleźć w miarę rozsądną ofertę na e-sport oprócz BET365?
grasz u jakiegoś innego buka?
Gram rok w bet365 . Dłuuugo grałem D2 w Pinnacle i polecam , ale gdzieś czytałem że wycofują się z polskiego rynku . Także aktualnie dla mnie najlepszy jest bet365 .Odpowiadając na Twoje pytanie jest paru bukmacherów wyspecjalizowanych w e-sportach ale nie miałem powodu żeby ich sprawdzać i nic na ich temat dokładniej nie wiem.
http://www.esports-betting.pro/bookmakers-bookies/
tutaj jest tabela 4 bukmacherów i dostępność danego e-sportu

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom