>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziwny problem z bet at home

J 0

johnywr

Użytkownik
Witam ????

Mam dziwny problem z witryna bet at home. Rejestrowalem się na betathome.pl . Przebywam na terenie Holandii. Na komputerze i internecie domowym wszystko działa ok. Problem zaczyna się wtedy gdy chce korzystać mobilnie a wtedy co bym nie robił przekierowuje mnie na bet at home UK. A tam nie mogę się zalogować. ...

Ma ktoś może jakiś pomysł co do przyczyny?

Pozdrawiam i dziękuję.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam ????
Mam dziwny problem z witryna bet at home. Rejestrowalem się na betathome.pl . Przebywam na terenie Holandii. Na komputerze i internecie domowym wszystko działa ok. Problem zaczyna się wtedy gdy chce korzystać mobilnie a wtedy co bym nie robił przekierowuje mnie na bet at home UK. A tam nie mogę się zalogować. ...
Ma ktoś może jakiś pomysł co do przyczyny?
Pozdrawiam i dziękuję.
A spróbuj poczyścić ciasteczka lub przeglądarkę inną odpalić. Może ma w historii i automatycznie przekierowuje.

J 0

johnywr

Użytkownik
Próbowałem już kilku przeglądarek. Zawsze to samo. Może problem tkwi w androidzie , sam juz nie wiem cały internet przekopalem. Problem nie występuje wtedy kiedy jestem w zasięgu WiFi a tylko wtedy gdy korzystam z komórkowego internetu.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Próbowałem już kilku przeglądarek. Zawsze to samo. Może problem tkwi w androidzie , sam juz nie wiem cały internet przekopalem. Problem nie występuje wtedy kiedy jestem w zasięgu WiFi a tylko wtedy gdy korzystam z komórkowego internetu.
a w jakiej sieci masz tam tel komórkowy ? Przyczyną takich przekierowań jest głównie adres ip z danego regionu albo w ustawieniach masz ustawione przekierowywanie jeżeli tak to wystarczy zresetować dokładnie przeglądarkę i wyczyścić ciasteczka i historię. W ustawieniach przeglądarki też zmień język, jeżeli masz angielski zmień na Polski.

J 0

johnywr

Użytkownik
Mam kartę z lyca mobile nl. Czyszczenie przeglądarek nic nie dało. Może to coś z lokalizacją? Uparcie wszędzie wyskakuje mi ze wyszukiwarka lokalna jest Google.co.UK. juz nie mam pomysłów. ..

Edit. IP lokalizuje mi w okolicach Londynu a jestem w Holandii. To jest chyba przyczyną tego że nie mogę wejść na bet at home. Wie ktoś co można z tym zrobić? ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Pozostaje VPN lub zmiana proxów.
Tak dokładnie, sprawdź na swoim telefonie czy nie masz może jakiejs aplikacji która używa VPN do łączenia się przez interenet w tel. W nazwie pewnie będzie pisać VPN, jeżeli nie to zobacz czy przeglądarka nie ma ustawionych serwerów proxy. Ta aplikacja może się automatycznie włączać kiedy logujesz się przez sieć komórkową. Poszukaj na stronie operatora może tam znajdziesz jakieś informacje, a najprosciej napisz meila do lyca mobile nl i bezpośrednio od nich dostaniesz odpowiedź dlaczego tak jest.
http://www.lycamobile.nl/nl/
Ostatnie wyjscie, jeżeli dostawca przydziela Ci w tel takie ip to użyj jakiejs aplikacji VPN lub proxy tak jak kolega Doberman napisał ????

Do góry Bottom