>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dziwna sytuacja oraz pytanie

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Witam, chciałem opisać moja sytuację z b e t 365 i zadać też wam kilka pytań, a więc:
Gram od ponad roku na b e t 365 i zawsze dają do wypłaty nie wiecej niż 200 zł, jak dotąd wypłacałem na konto mojego Ojca, ale ostatnio coś się do mnie przypieprzyli i musiałem założyć swoje konto w banku, a co śmieszniejsze przy zakładniu konta w banku musiałem trochę pozmyślać, bo powiedziałem, że to konto w banku będzie mi potrzebne, ponieważ mam zamiar iść do pracy itp. jednak ja jak narazie do pracy się nie wybieram, bo dobrze gra mi się tutaj na b e t 365.
I takie mam pytanie, czy Bank może do mnie się coś przywalić za to, że wypłacam na konto pieniądze z beta365, czy raczej nie i czy wgl. wypłaty na konto bankowe są bezpieczne ?? No i czy grozi mi coś za to, że powiedziałem, że mam zamiar iść do pracy i że z tego będą wpływać pieniądze, a jednak kasa będzie wpływać z beta365.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
przy zakładniu konta w banku musiałem trochę pozmyślać, bo powiedziałem, że to konto w banku będzie mi potrzebne, ponieważ mam zamiar iść do pracy itp. jednak ja jak narazie do pracy się nie wybieram, bo dobrze gra mi się tutaj na b e t 365.
I takie mam pytanie, czy Bank może do mnie się coś przywalić za to, że wypłacam na konto pieniądze z beta365, czy raczej nie i czy wgl. wypłaty na konto bankowe są bezpieczne ?? No i czy grozi mi coś za to, że powiedziałem, że mam zamiar iść do pracy i że z tego będą wpływać pieniądze, a jednak kasa będzie wpływać z beta365.
LOL możesz podać nazwę tego banku gdzie zakładałeś konto ? Założyłeś konto w Narodowym Banku Polskim ? Tak można wogóle ? Jak by mnie ktoś kiedykolwiek zapytał w banku do czego mi potrzebne konto bankowe to odrazu bym go wyśmiał albo powiedział a co to Cie kur... interesuje mam pieniądze i chce je gdzieś przechować, odrazu bym z niego zrezygnował. Banki to nie są instytucje charytatywne nie rozumiesz tego ? Za darmo nikt Ci nie będzie przechowywał pieniędzy.
Płacisz i wymagasz naucz się tego bo Cię wszędzie będą w chu.. robić jak chcą.
Nie bój się kto raz poczuje słodki zapach władka II zawsze będzie wracał.

B 65

blusior94

Użytkownik
W spółdzielczym miałem to samo, co ich to obchodzi na co chcę konto? Będę je opłacał? Założyłem w pekao sa i nie było żadnych pytań, sam powiedziałem, że nie chcę mi się łazić do naziemnego i założyłem konto by grać w domu, pani się tylko zaśmiała bo jej syn też grywa, życzyła powodzenia i tyle. Wystarczy mieć gadane i nie dać się robić w bambuko.
Bank zawsze może poinformować o wpłatach z &quot;nieznajomego źródła&quot; ale na palcach jednej ręki mogę policzyć takie przypadki, i to raczej było obracanie dużymi pieniędzmi, a nie jakimiś &quot;ochłapami&quot; na piwko czy większe zakupy. Nie ma co się bać, jeżeli nie planujesz kręcić milionami. ????

Do góry Bottom