To ja się zapytam, w takim razie gdzie to mogę znaleźć. Szukałem, ale niestety nie widzę zakładów na 4 etap. No chyba, że macie państwo na myśli tylko zakłady na zwycięstwo etapowe, w takim razie potraktuje to jako żart. Jeśli nie, to radziłbym się tym nie reklamować, że na jeden z trzech najważniejszych wyścigów macie taką ubogą ofertę. Radzę zatrudnić oddsmakera, który ma pojęcie o tej dyscyplinie.
Staramy się robić wszystko, żeby zadowolić naszych klientów. Zgodnie z Pana sugestią oddsmaker już zatrudniony i oferta na Vueltę poszerzona.To ja się zapytam, w takim razie gdzie to mogę znaleźć. Szukałem, ale niestety nie widzę zakładów na 4 etap. No chyba, że macie państwo na myśli tylko zakłady na zwycięstwo etapowe, w takim razie potraktuje to jako żart. Jeśli nie, to radziłbym się tym nie reklamować, że na jeden z trzech najważniejszych wyścigów macie taką ubogą ofertę. Radzę zatrudnić oddsmakera, który ma pojęcie o tej dyscyplinie.
Oferta w większości bliźniacza z pewną inna firmą, niemniej jestem pełen podziwu, za tak szybkie rozwiązanie sprawy. Jak to mówią, małymi krokami do celu. Pozdrawiam i życzę dalszego, szybkiego rozwoju.Staramy się robić wszystko, żeby zadowolić naszych klientów. Zgodnie z Pana sugestią oddsmaker już zatrudniony i oferta na Vueltę poszerzona.
Vuelta a Espana - Oferta
Życzymy miłej gry.
Postaramy sięA od żużla też kogoś zatrudnicie? ????
Postaramy się