santoro86
Użytkownik
Odgrzebuję swój temat z głębin
Bukmacherka obecnie to dla mnie już tylko hobby i zabawa więc nie spinam się na wyniki i milionowe zyski.
Śledzę forum, korzystam z wiedzy którą tutaj dzielą się naprawdę dobrzy Gracze.
Temat ma charakter informacyjny dla mnie, chcę go prowadzić w formie jak w bodajże 2016 roku.
Zapisywałem ostatnie miesiące w pliku Excel ale jednak to do mnie nie przemawia, wolę to robić tutaj.
Korzystając z okazji życzę Wszystkich Użytkownikom Forum sukcesów w bukmacherce, nie dajcie się ponosić emocjom
Róbcie swoje, konsekwencja to bardzo ważna cecha w tym "biznesie".
Wiele razy się o tym przekonałem grając progresję
Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia i uśmiechu na każdy dzień Nowego Roku !
Lecimy !
Kupon 01/01/2021
Y.Sato - C.Schmid (1 seria KO)
Typ: C.Schmid
Kurs: 5.62
Stawka: 50j
Wynik: Y.Sato (106:91)
Zysk/Strata: -50j
STS
Typ znaleziony w dziale ze skokami, dzięki c1amak !. W innych bukach sporo niższe kursy więc próbujemy.
Bukmacherka obecnie to dla mnie już tylko hobby i zabawa więc nie spinam się na wyniki i milionowe zyski.
Śledzę forum, korzystam z wiedzy którą tutaj dzielą się naprawdę dobrzy Gracze.
Temat ma charakter informacyjny dla mnie, chcę go prowadzić w formie jak w bodajże 2016 roku.
Zapisywałem ostatnie miesiące w pliku Excel ale jednak to do mnie nie przemawia, wolę to robić tutaj.
Korzystając z okazji życzę Wszystkich Użytkownikom Forum sukcesów w bukmacherce, nie dajcie się ponosić emocjom
Róbcie swoje, konsekwencja to bardzo ważna cecha w tym "biznesie".
Wiele razy się o tym przekonałem grając progresję
Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia i uśmiechu na każdy dzień Nowego Roku !
Lecimy !
Kupon 01/01/2021
Y.Sato - C.Schmid (1 seria KO)
Typ: C.Schmid
Kurs: 5.62
Stawka: 50j
Wynik: Y.Sato (106:91)
Zysk/Strata: -50j
STS
Typ znaleziony w dziale ze skokami, dzięki c1amak !. W innych bukach sporo niższe kursy więc próbujemy.
Ostatnia edycja: