B
0
bodybulding
Użytkownik
Witam .
Jak by to powiedzieć jak by zacząć .
Chyba najprościej będzie gdy się przedstawię nazywam się ... no właśnie bodybulding tak chciał bym abyście się do mnie zwracali ???? .
Typowaniem interesuje się od dawien dawna jest to moja pasja lecz ostatnimi czasy postanowiłem coś z nią zrobić .
Moim zamiarem jest wzbogacić się na zakładach bukmacherskich .
Buk jaki został przeze mnie wybrany to Bwin nie pytać dlaczego tak po prostu
Chciałem zacząć od skromnego kapitału jakim jest 40 zł lecz nie będę was oszukiwać nie będzie to 40 zł ponieważ wszedł mi kupon i konto wynosi 100 zł ,98GR .
Proponuje chętnym założenie konta na Bwin i uiszczenie wpłaty 40 zł na swoje konto .
Jak wiadome kwota niezbyt wysoka a pomogę wam ją obrócić
Nie pytajcie dlaczego mam 100 zł a kwota w zakładach wynosi 2-4-6-8-10 zł
Po prostu jest to mój własny system jaki obrałem .
Nie będziemy się okłamywać sam analizuję 2 - 3 spotkanie dziennie oraz prowadzę notesy z wyliczonymi prawdopodobieństwami wygranej , a także muszę wspomnieć o tym iż zaopatrzam się niekiedy w typy kupione ONLINE ????
Jeśli się nie znamy to nie proście o typy na priv .
Lecz gdy okażesz się dobrym kumplem to może podsunę Ci co nie co ; )
Będę zamieszczał dziennie kilka kuponów .
Nie bójcie się strat nie uznaje więc ich nie będzie ; )
Nie komentujcie że wariackie typy itp.
Strategia jaką obieram jest moją strategią więc bacznie przyglądajcie się jak pomnażam swój a także wasz kapitał
Więcej info PRIV ????
Jak by to powiedzieć jak by zacząć .
Chyba najprościej będzie gdy się przedstawię nazywam się ... no właśnie bodybulding tak chciał bym abyście się do mnie zwracali ???? .
Typowaniem interesuje się od dawien dawna jest to moja pasja lecz ostatnimi czasy postanowiłem coś z nią zrobić .
Moim zamiarem jest wzbogacić się na zakładach bukmacherskich .
Buk jaki został przeze mnie wybrany to Bwin nie pytać dlaczego tak po prostu
Chciałem zacząć od skromnego kapitału jakim jest 40 zł lecz nie będę was oszukiwać nie będzie to 40 zł ponieważ wszedł mi kupon i konto wynosi 100 zł ,98GR .
Proponuje chętnym założenie konta na Bwin i uiszczenie wpłaty 40 zł na swoje konto .
Jak wiadome kwota niezbyt wysoka a pomogę wam ją obrócić
Nie pytajcie dlaczego mam 100 zł a kwota w zakładach wynosi 2-4-6-8-10 zł
Po prostu jest to mój własny system jaki obrałem .
Nie będziemy się okłamywać sam analizuję 2 - 3 spotkanie dziennie oraz prowadzę notesy z wyliczonymi prawdopodobieństwami wygranej , a także muszę wspomnieć o tym iż zaopatrzam się niekiedy w typy kupione ONLINE ????
Jeśli się nie znamy to nie proście o typy na priv .
Lecz gdy okażesz się dobrym kumplem to może podsunę Ci co nie co ; )
Będę zamieszczał dziennie kilka kuponów .
Nie bójcie się strat nie uznaje więc ich nie będzie ; )
Nie komentujcie że wariackie typy itp.
Strategia jaką obieram jest moją strategią więc bacznie przyglądajcie się jak pomnażam swój a także wasz kapitał
Więcej info PRIV ????