Nie ma takiej reguły ...
Prawda jest dużo prostsza .. publikując cokolwiek narzucasz na siebie presje
Tak przynajmniej ja miałem zawsze (przez ok 2 msc prowadziłem temat z 1000 pln na 10 000 pln ) - zrobiłem target , wycofałem się po osiagnięciu celu ale jednak kumam jaka to byłą presja - to nie pomaga raczej .
Z jednej strony pracowałem po 7-8h dziennie żeby się nie osmieszyć jesli nie zrobię targetu - ale dziś na tym forum to przeciez nie ma żadnego znaczenia - tu nikt nie robi tego co zamierza w tytule ...... (takie czasy , tacy ludzie, a honor nie istnieje już raczej dość dawno- to realna ocena tego co tu czytam , więc prosze nie pokazuj mi , że jest inaczej)
Ja dałem tu w poprzednim roku 12 typów i był wynik 1-11 ...a jakoś dalej żyję tylko z tego , nie planuję kasy w biedronce , więc chyba musze miec lepsze wyniki niz to co publikowałem (więc jakie musze miec wyniki niepublikowane
)
Wyciągnij sama swoje wnioski - każdy ma inaczej - pamietaj tylko o tym co dla Ciebie jest ważniejsze ....sława super tematu na forum ...czy realne wyniki
To chyba dość proste pytanie - choć odpowiedź zapewne nigdy nie jest aż taka prosta jak tu piszę
PoZdro