>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dzień dobry

novo 203

novo

Użytkownik
Witam wszystkich, jestem Novo , lubie szybkie samochody i ładne dziewczyny.. albo odwrotnie 8) who cares ... ????

R 0

rucio

Użytkownik
witam forumowiczów, jestem rucio, lubie football, dobrą muzyke (trance &amp; rock) i właśnie zaczynam swoją przygode z bukmacherką ????

M 0

mundial2006

Użytkownik
Siema wszytskim! jestem Grześ i mam 22 latka ???? Lubię piłkę nożną i troche siatke... nie lubie koszykówki ???? jestem bezrobotny i utrzymuje się z renty od mojej mamusi.

Pozdrofka

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
mam na imie Jarek interesuje sie sportem piłka of course sam troche gram ale najwięcej skupiam się na freestylu :p , jeszcze akwarystyką, informatyką i tyle :p

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
:}
Witam wszystkich userów modów adminów i innych :p Mam nadziejeże wraz z wami osiągne swój cel czyli ogranie buków A i jeszcze jedno VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Witam kolegów po wachu....Nazyam sie Fabian(Widzu) Bukmacherka samuje sie od 4 lat. Od MŚ we Francji...Jednak nadal przegrywam walke z bukami, ale ucze sie na błedach ???? Za swoja specjalizacje :mrgreen: uważam piłke nożna i tenis, lecz stawialem wiele dyscyplin(bład)

Słucham muzyki techno, dance...Jestem fanem Manchesteru United kibicuje im ok 7 lat od spotkania z Interem Mediolan w ćwierćfinaowym spotkaniu LM...Kibcuje również Interowi Mediolan, FC Valencii... Jezeli jestem fanem któres z tych ekip, lub jetes ładna dziewczyna napisz na gg ???? Pozdrawiam

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Czesc :p

Pewnie niekotrzy mnie znaja z innych for, jestem lupus :]
Tu musialem przyjac inny nick z tego wzgledu iz ktos mi zajal moj :roll:
Big Papi to przydomek Davida Ortiza z Boston Red Sox :]
Jest on moim ulubionym zawodnikiem :p

Interesuje sie glownie US Sports oraz pilka nozna.
Nie lubie tenisa :mrgreen:

jak ktos chce wiedziec cos wiecej to pytac :wink:

D 0

darek

Forum VIP
Bukmacherka samuje sie od 4 lat. Od MŚ we Francji...
Bukmacherką zajmujesz się od 4 lat, MŚ w Francji odbyły się w 1998 roku, jest rok 2006. Prosta matematyka... Albo zajmujesz się bukmacherką 8 lat, albo zacząłeś od Mundialu w Korei i Japoni.

wiesiek 0

wiesiek

Użytkownik
Hej witamy!
Piszę witamy bo na jednym koncie będzie przesiadywał ojciec i syn ???? Graliśmy już trochę w STSy i chcemy sobie odrobinę ,,pomóc&quot; ????
Pozdrawiamy!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Witam wszystkich!

Na forum zarejestrowałem nie dawno ale bukmacherką zajmuje się już od 3 lat.

Interesuje się sportem (głównie piłką nożną, ale inne dyscypliny też nie są mi obce), informatyką oraz fajnymi dziewczynami.

Kibicuje Realowi Madryt i Wiśle Kraków.

Pozdro

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Cześć wszystkim

Jestem Krzysztof1985 na innych forach też mam taki nick-na allegro ktoś mi zajął nicka :zy3ou: 3 dni przed moja rejestracją .
Bukmacherką zajmuję sie od 7 lat. Teraz jak mam neta od przeszło roku to jak ma sie info to jest mega fajnie. Bardzo lubię tenis. Mam kumpla który mnie sporo nauczył z tej dyscypliny. Jest tutaj ale nie wiem jaki ma nick ????

Swoją drogą nie nawidzę głupich, ślepych upierdliwych modów (kto zgadnie o kim mowa :?: -tylko 1 taki mod jest). Lubię grać w GB, nienawidzę BWIN :zy3ou:

Mam system na ilość goli ale trzeba go jeszcze udoskonalić i niedługo znów wskakuję do gry z tym systemem ????

Do góry Bottom