Poleasingowe komputery to nie jest zły pomysł. Oczywiście trzeba się dokładnie przyjrzeć danej jednostce i nie można wziąć pierwszej lepszej oferty. Niemniej jednak cena jest znacznie niższa od tej oryginalnej. Dokładniej Ci niestety nie pomogę, bo nie siedzę w tym, po prostu interesowałem się, kiedy sam musiałem kupić pcta.Chciałbym coś zmienić w tym systemie. Dlatego myślę nad zmianą systemu na troszkę nowszy. Lecz obecnie nie stać Mnie na zakup nowego sprzętu a obecny komputer mam od 2009 roku więc już troszkę latek ma. Czytałem też o po leasingowych komputerach wraz z systemem. Warto przyjrzeć się takim sprzętom ? Na allegro do kilku stówek już coś można wyłapać. Zerknie ktoś z was i podlinkuje jakiś ciekawy komputer stacjonarny ???
Posiadam już adwcleaner ,ccleaer czyszczę nimi własnie co jakiś czas kompa. Żadnego programu antywirusowego nie mam wgranego,wcześniej miałem darmowy na 30 dni lecz odinstalowałem bo w ogóle ciężko działały filmiki. Już strony się nie do końca ładują obecnie ( emotikony tu na stronie też nie wczytują Mi się ) A na dodatek Flash Player nie chce się zaktualizować może to jest przyczyna tak działania na YoutubieZacznij od ściągnięcia tych programów:
adwcleaner
Malwarebytes Anti-Malware
odkurzacz
ccleaer
i przeleć nimi komputer, a nie z powodu tnącego się filmiku komputer chcesz wymieniać.
Pobrałem ten Malwarebytes jak go użyć żeby wyczyścił kompa ?Youtube nie korzysta z flasha, tylko z html5.
Ściągnij od nowa wszystkie te programy, zainstaluj, i wyczyść kompa, i napisz czy pomogło.
Wielce Szanowny Kolego @Doberman ????Jakiego Antyvirusa używasz bo to także kluczowa informacja.
Może więc przejdź z ilości w jakość ????Żadnego programu antywirusowego nie mam wgranego
Dokładnie takCzy masz zainstalowaną tę wersję programu Malwarebytes:
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/Malwarebytes_Anti-Malware.html