matimacosz
Użytkownik
Właśnie sprawdziłem czym się zajmuje sponsor tytularny zawodów snookerowych firma "Coral". Ku mojemu zdziwieniu jest to firma bukmacherska ???? Ktoś zna?? Polacy mogą się rejestrować??
Nie ma w tym nic dziwnego, większość turniejów snookerowych, bym powiedział że 90%, sponsorowanych jest przez bukmacherów, brytyjskich czy azjatyckich. A co do marki Coral to ten buk został niedawno wchłonięty przez Ladbrokes, a to już bardziej znana marka i teraz to się nazywa Ladbrokes Coral Group. https://en.wikipedia.org/wiki/Ladbrokes_Coral Ale postanowili bardziej wypromować tę drugą markę i sponsorują 3 turnieje snookerowe. Zrobili z nich Coral Cup, jak wygrasz wszystkie trzy to zawodnik ma premię ekstra 150 tys funtów do tego co już wygrał, a jest o co grać bo tam pule nagród wysokie. Grac z Polski pewnie u nich jakoś można, pokombinować itd tylko po co.Właśnie sprawdziłem czym się zajmuje sponsor tytularny zawodów snookerowych firma "Coral". Ku mojemu zdziwieniu jest to firma bukmacherska ???? Ktoś zna?? Polacy mogą się rejestrować??
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 09:36 przez astrosport
Hej,
Czy istnieje jakaś strona, na której można by zobaczyć statystyki pomeczowe? Przykładowo:
https://twitter.com/bbcsnooker/status/938140057810227206
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:46 przez vertigo
za facebookiem: BBC poinformowało, że broniący tytułu w MŚ Mark Williams trafił do szpitala. Walijczyk skarżył się na ból w klatce piersiowej.
Mark Williams: World snooker champion in hospital with chest pains
3-5 po pierwszej serii dla Gilberta, w pierwszej kolejności życzę Williamsowi zdrowia a w drugiej należy się zastanowić jak i czy w ogóle wpłynie to na dyspozycję jutro Williamsa (melduje się o 11 przy stole).
Niestety niewiele z polskich przynajmniej, w etoto można zagrac na wyższy brejk, ale tylko w wybranych meczach, zazwyczaj z tych z których jest transmisja. Natomiast w 1xbet są takie typy na większość meczy, pewnie gdzieś indziej tez można znaleźć.cytat z dnia 14 sierpnia 2019 18:16 przez matimacoszCzy ktoś wie który bukmacher przyjmuje zakłady na najwyższego brejka w meczu podczas kwalifikacji China Championship?
Trudno się nie zgodzić, rekordowa ilość setek, no i dramaturgia w ostatnich frejmach, kiedy Robertson wyrwał Trumpowi frejma który dawał mu już tytuł i a Robbo potrzebował fauli. Z tym że nie wiem czy dobrze byłoby pokazywać ten mecz uczącym się snookera bo mogą sie zrazić że nigdy tak dobrze nie będą grać Generalnie ci którzy wieszczą że po przejściu na emeryturę Ronniego, Higginsa czy Williamsa nie będzie już kogo oglądać mieli wczoraj odpowiedź że to bzdury.cytat z dnia 11 listopada 2019 09:15 przez marasspecPanowie co to wczoraj był za finał !!! (champion of champions ) Robertson-trump
Pokuszę się o stwierdzenie ,że to był najpiękniejszy finał jaki od ładnych 20 lat oglądam .Od dziś dla każdego uczącego się grać w snookera, wczorajszy finał powinien byś OBOWIĄZKOWĄ LEKCJĄ w każdej szkole snookerowej !.
Tam było wszystko ...
Nie uwierzysz, mordko, ale snooker to również jest sport, w którym zdarza się, że faworyt po kursie @1.05 przegra mecz - tak jak w każdej innej dyscyplinie. To są tylko ludzie, a turniejów z tyloma niespodziankami było już sporo.cytat z dnia 6 grudnia 2019 12:16 przez fish1991W tym sezonie BetWay mocno przysponosorwalo UK Championship to i mają mocne wymagania wobec graczy ;-) paru bitych faworytów już polecialo i na stołach dzieją się dziwne rzeczy. Patrząc na to co się dzieje to Nie zdziwie się jak Agent Bond 00147 wygra turniej ????