suchoparek
Użytkownik
Tzw "Tygrys Bengalski z profila"...ehh...jak dzieci...Jak tam dziara na plecach? Trzyma się?
Panowie,podeślijcie fotki na PW
Tzw "Tygrys Bengalski z profila"...ehh...jak dzieci...Jak tam dziara na plecach? Trzyma się?
Pawacki, za półtorej godziny jade do Gdańska, i bede tam kilka dni. Adwokat coś mówił że by wpadł, więc jak coś to będzie można przymelanżować ????Właśnie do domku przyjechałem ???? dzieki jeszcze raz za ten week ????
odpisze krótko "TAK" ????to będzie można przymelanżować
Bez żadnych napisów etc ?odpisze krótko "TAK" ????
E@mam kogoś białą koszulkę zwykłą ale chyba nie ma sensu jej wysyłać pocztą
takBez żadnych napisów etc ?
Jeśli taka co odsłania krzyżyk na klatce to moja. Wieczorem sprawdzę czy mam w plecaku.E@mam kogoś białą koszulkę zwykłą ale chyba nie ma sensu jej wysyłać pocztą
to jeszcze z plecaka nie wyciągałeś rzeczy? ???? widzę produkujesz nowe perfumy ????Wieczorem sprawdzę czy mam w plecaku.
Popieram, chociaż doskonale rozumiem że niektóre historie pozostają w waszym gronie.Wszystko bardzo fajnie z tego co widze , tylko jakoś my biedne żuczki ,które na Zlocie nie były z różnych powodów, chcielibyśmy wiedzieć co i jak było ,więc może jakiś uprzejmy uczestnik po krótce opisze co i jak po kolei się działo. Myśle ,ze taki szczegółowy opis byłby poniekąd zachetą dla tych niezdecydowanych, którzy widząc jak było fajnie zbiorą swoje 4 litery i pojawią się na Zjeździe za rok.
Pozdrawiam!
wszystkiego nie możemy opisać, tak samo ze zdjęciami, bo na co to komuś potrzebne ? Zdjęcia są dla tych co byli na zlocie i tyle. Jak dla kogoś sam fakt, że na zjeździe można poznać ludzi z forum nie jest wystarczającą motywacją to moim zdaniem nie musi jechać na zlot.Co nie zmienia faktu że fajnie by było poznać parę anegdotek dotyczących zlotu. Bo generalnie jak opisujecie zlot to dla tych których tam nie było.
Oczywiście że wszystkiego nie możecie opisać, dlatego nadmieniłem o tym.wszystkiego nie możemy opisać, tak samo ze zdjęciami, bo na co to komuś potrzebne ? Zdjęcia są dla tych co byli na zlocie i tyle. Jak dla kogoś sam fakt, że na zjeździe można poznać ludzi z forum nie jest wystarczającą motywacją to moim zdaniem nie musi jechać na zlot.
Później napiszę od siebie kilka zdań.
Na zlocue przedbia zacawa. W chwili obecneh usrrzy i modzi w stylu janusza oglsdajac mecz . Mod roku ich zdaniem mieszka w WWa. :-| dodatkowo poszukiwaby pilnie jest bam i pozdrawiant dzial tenis, dostalen przyzwolenie na kartki. Pozdraeia z Pulaw trzezwy adqs, relaxja na podst roMow z bammbo, beniem, pawackim i ramzesem.
Mi najbardziej zapadł w pamięć tekst jak szedłem z Pawackim zmierzyć się w kosza i idzie 2 typków i do nas: Panowie gdzie są te szmaty w tym roku? :grin::grin::grin: a ta kurwunia z pomostu szkoda że jej nie skamerowaliśmy Bam by sobie w pokoju powiesił
e: Wielkie podziękowania dla Marcina i Szklarza Bandeo vel Bandyta. To tak na szybkości, potem relacje większą się napiszę
kurwunia ????Pierwszego dnia na spokojnie integracja,kąpiel w jeziorku piwko w ręku wspólne siedzenie i wspominki róznych wydarzeń w forum -wcześniej jeszcze byliśmy na maszynach ????
Rozmowy zakończyły się w Grube picie ???? skończyliśmy około 3 ( chyba) i spokojnym krokiem poszliśmy do swoich domków,w moim pokoju ( Benek i Enriqes) ogladalismy jeszcze nocny teleturniej ????
Rano dnia kolejnego szukaliśmy jedenego "trzeżwego" ???? był nim MadAngelo,który pojechał z ekipą na zakupy ???? piwko w rączki i jazda dalej po południu niektórzy poszli na mecz Radwańskiej ;d a pozostali na rowerek wodny..wrócilismy poszliśmy na miasto nagle się okazało że nasze plakietki pokerowe stały się bardzo popularne szczególnie przed klubem gdzie rzuciły się na nas panie ???? przypomne że oblewaliśmy drużynowego mistrza w pokera odmiana "ósemkowa" ???? DD a dalej to już nie piszę ????
Rano w ramach podziękowania i wspólnego przeżycia wypadu wypiliśmy jeszcze wódeczke reszta się zmyła a my tankowaliśmy z Bamem i Adwokatem w drodzę do Pozniania...tam prawie wypadliśmy z samochodu ????
Dalej wam powiem że Toruń jest piekny ???? to taaak w wielkim skrócie wszystkiego nie da się opisać ????