Ibra ma wystąpić od pierwszych minut w meczu z Sampdorią, Piątek leci na ławkę.
- Swoją drogą jak jesteśmy przy Szwedach to mega talent Kulusevski podpisał właśnie kontrakt z Juve, ale jeszcze do końca lipca pogra w Parmie.
- Genoa się zbroi, Perin i Behrami zostali nowymi graczami, a lada moment ma do nich dołączyć Destro z Bologny, który moim zdaniem jest jednym z bardziej niedocenianych piłkarzy na włoskich boiskach.
- Eriksen łączony z Interem i to już w styczniu.
Swoją drogą to wezmę taki zakład bo kurs mega przesadzony:
Kto wyżej:
Sampdoria -
Genoa
Genoa 3.50 @
efortuna
Tutaj jest różnica tylko 4 pkt, a przecież jeszcze 21 meczy do końca! Ja nie wiem kto to wystawił, ale ja to pobieram. Genoa wzmacnia się w zimowym okienku, jest trener który podobno ma zaufanie, w Sampdorii do końca sezonu wypada Ferrari, a więc podstawowy obrońca. Genoa do tego ma już za sobą najcięższe wyjazdowe mecze- Juve, Napoli, Rome, Inter czy Lazio. Kurs 3.50, 21 kolejek do końca i tylko 4 pkt różnicy? Trzeba grac
Torino- Fiorentina
Fiorentina 3.50 @efortuna
Podobnie jak wyżej szansę 50/50, a nawet ze wskazaniem na Fiorentine, która przecież ma szerszą kadrę i większy budżet. Przyszedł właśnie nowy trener, który nieźle sobie radził w przeszłości z Sassuolo i Empoli. Znowu tylko 4 pkt różnicy na przestrzeni 21 meczy to jest nic. Fiorentina ma kapitalny środek pola, ściągnięcie Pulgara z Bologny to był strzał w 10, do tego Castrovini. Mam nadzieję, że Chiesa w końcu odpali, terminarz również po stronie Fiorentiny, ja 3.50 pobieram z pocalowaniem ręki.