Bastian Schweinsteiger dopiero co wyleczył jedną kontuzję, a już doznał kolejnej. Według niemieckich mediów, uraz jest na tyle poważny, że zawodnika może czekać długa przerwa w grze.
Ja w detalach mam:Iglenor - ja swoje bilety widzę zarówno przez stronę dla fanów polskiej reprezentacji jak i na platformie odsprzedażowej (w sekcji My tickets).
Z adresem to trochę źle to zrobiłeś wg mnie, bo ja adres wraz z numerem domu i mieszkania wpisałem w wierszu 1. Ale w razie czego to pewnie numer komórki będzie na przesyłce i kurier się będzie kontaktował.
A bilety są już wysyłane, na platformie odsprzedażowej w detalach pojawiła się już data emisji biletu i numer przesyłki kurierskiej, także myślę że kwestią najbliższych kilkunastu dni jest to, że je dostaniemy do rąk ???? Będzie dostarczać je chyba kurier DPD, także jeśli numer śledzenia będzie aktywny to najwyżej skontaktujesz się bezpośrednio z nimi.
A na które lotnisko przylot?panny przylot do Paryża o 17.15 na mecz z Niemcami który jest o 21 jest chyba najlepszą możliwą opcją co nie ? ????
dołączam się do pytania bo chciałem na vivago kupić bilety a jak wiadomo nie będą to bilety na moje daneDzwonilam dzisiaj na cudowna francuska infolinie gdzie pani nie nalezala do uprzejmych.
Sytuacja wyglada tak : Mam jeden bilet ktory chcialam dac swojemu tacie w prezencie. Bilet jest na moje dane pani powiedziala ze on nie bedzie mogl wejsc na ten bilet. Tyle osob sprzedaje, zamienia bilety ze chyba polowa stadionu w takim wypadku bedzie pusta. Bardzo prosze o informacje jak to wyglada.
w sumie to na główneA na które lotnisko przylot?