pod koniec słyszałem w tle jakies strzały... ????rozumiem jeżeli chodziłoby o bukmacherkę, ale zeby nawet ustawiać losowania grup? To trzeba leczyć
W ogole też mieliście takie szmery jak prowadzący tłumaczył? I na sam koniec "No już się zacznij z nimi żegnać"?
Wstyd? Pół godziny temu byliśmy w powszechnej opinii najsłabszą ekipą, a zaraz będziemy faworytem grupy i pewniakiem do awansu...Ale fart. Lepiej być nie mogło. Jak nie wyjdziemy z tej grupy to wstyd.
To, że łatwiej być nie mogło to tylko jedna strona medalu, ale na dzień dzisiejszy każda z tych ekip jest silniejsza od nas.tym razem zgodzę się z Dudkiem "jak nie wyjdziemy z grupy to obciach"... nie ma co mydlić oczu, łatwiej być nie mogło, trzeba pokazać, że nasi kopacze cokolwiek potrafią
Niestety Grecy nie zostawią bo mają lekki kryzys ???? )Chyba nie wiecie nawet ile Rosjanie zostawiali kasy w Gdańsku przy okazji EuroBasketu. Teraz zostawią jej jeszcze więcej, bo wiadomo, za piłką przyjedzie więcej kibiców.
Chyba ci się rynki pomyliły :razz:Powiem tak,sportowo zajebiście,marketingowo średnio,żeby nie powiedzieć chu.....Ogólnie lepsze drużyny wybierają się na Ukrainę,chociaż oczywiście Hiszpania czy Włosi się trafili,grupa z której wyjść musimy,nie ma co dmuchać balona,ale wylosowaliśmy 3 najbardziej nam pasujące drużynyBo Czechy czy Grecja nam siedzą,a Rosję wolę od choćby IrlandiiCzekamy te 6 miesięcy,ja powiem tak,to będzie mój najlepszy miesiąc w życiu,miesiąc na rynku w Krakowie,wśród Czeszek,Rosjanek i Greczynek ???? a wokół wóda%%% Ajjjj!