kibic-zwierze
Użytkownik
No z Cernychem I Eriksonem, może byłoby top8. ????
I bez nich będzie pudło.cytat z dnia 30 grudnia 2019 22:02 przez kibic-zwierzeNo z Cernychem I Eriksonem, może byłoby top8. ????
cytat z dnia 6 stycznia 2020 11:27 przez samuel24Ktoś ma sprawdzone info jak sytuacja finansowa w Lechii? Uregulowano płatności wobec piłkarzy?
No to po tym jakie ruchy wykonają pilkarze, bedzie wiadomo czy Lechia uregulowala zaległości.cytat z dnia 7 stycznia 2020 21:57 przez ibis
Nic nie umiałem znaleźć na ten temat.
We wtorek Sławomir Peszko, Artur Sobiech, Rafał Wolski oraz ich menadżerowie otrzymali informację, iż mają wolną rękę w poszukiwaniu nowego Klubu w zimowym okienku transferowym.
wspomniana trójka, a raczej i czwórka, bo jeszcze Błażej Augustyn złożyła do PZPN wezwania do zapłaty zaległości, ich wypłaty zostały uregulowane , bo w przeciwnym razie kontrakty zostałyby rozwiązane z winy klubu, a tak mogą jeszcze na nich coś zarobić, dlatego zostali wystawieni na listę transferową.cytat z dnia 9 stycznia 2020 06:34 przez samuel24
No to po tym jakie ruchy wykonają pilkarze, bedzie wiadomo czy Lechia uregulowala zaległości.
No Kwietniowi marzy się ekstraklasa z Wieczystą.Wiadomo,że to dopiero za pare lat ale mają tam niezłą ekipe więc wcale bym się nie zdziwił gdyby coś było na rzeczycytat z dnia 13 stycznia 2020 12:58 przez samuel24Peszko w Wiśle Kraków? Podobno rozmowy trwają. Druga sprawa, że ofertę za Sławka złożył klub z okręgówki - Wieczysta Kraków. I to ofertę ponoć bardzo dobrą. Właścicielem bowiem jest Pan Kwiecień, który podobno niegdyś finansował kontrakt Peszki. Ale myślę, że raczej na gadaniu się zakończy. Były to pewnie duży krok w tył dla Sławka.
Moim skromnym zdaniem teraz nikogo nie zakontraktują ciekawego bo będą łatać dziurę budżetową. Na jesieni znowu pojawi się szansa gry w europejskich pucharach i szansa na jakąś kasę. Może jakiś młody się wychyli poza szereg i nie będzie potrzebny żaden transfer. Majecki jak wiemy zostaje do końca sezonu więc póki co odpada tylko Niezgoda plus do tego i tak nie grający ostatnio Nagy. Po sezonie pewnie odejdzie Karbownik i jak znam życie młodego z perspektywami zastąpi jakiś szrot.cytat z dnia 29 stycznia 2020 16:27 przez gumis92No to Legia sporo zarobiła, ciekawi mnie czy odzwierciedli to w transferach jakie Legia dokona