lukasz.wgw
Użytkownik
Piątek 17 lipca.Wiadomo kiedy startuje nowy sezon ?? Chodzi mi o dokladna datę
Piątek 17 lipca.Wiadomo kiedy startuje nowy sezon ?? Chodzi mi o dokladna datę
Chyba nie prędko Wisła wyjdzie w dołka, teraz raczej będzie średniakiem w lidze, o tytule Mistrza może zapomnieć na kilka dobrych lat. Mam nadzieję,że władze klubu znajdą odpowiednich graczy w Polsce na miejsce tej trójki.Sezon dopiero skończył się wczoraj a już wiemy że Wisła pożegnała trzech graczy :
Łukasz Garguła, Semir Štilić i Ostoja Stjepanović odchodzą z Wisły Kraków.
Wielka szkoda tej trójki potrafili zrobić różnice, widać w Krakowie nadal jest wdrążany plan naprawczy i cięcia kosztów.
Garguła to największy babol kontraktowy dla Wisły jedyną jaką robił różnice to w pobieranych pieniądzach, coś tam miał parę dobrych meczy ale co z tego?dla przypomnienia przed przejściem do Wisły (2009r) w ostatnim meczu w barwach Bełchatowa zerwał wiązadła przez 1,5 roku był praktycznie bezużyteczny a przez większość kontraktu dochodził do siebie.Sezon dopiero skończył się wczoraj a już wiemy że Wisła pożegnała trzech graczy :
Łukasz Garguła, Semir Štilić i Ostoja Stjepanović odchodzą z Wisły Kraków.
Wielka szkoda tej trójki potrafili zrobić różnice, widać w Krakowie nadal jest wdrążany plan naprawczy i cięcia kosztów.
dzisiaj podali info o Robaku które wydaje się wiarygodne czyżby szykują się na jego odejście,zresztą jak dla mnie gra zbyt ryzykownie, agresywnie więc mógłby opuścić zespół. Robak jest gwarancją sukcesu i bramek.STS wypościł dość ciekawy zakład a mianowicie:
Czy Sadajev zostanie w klubie? TAK @1.65 NIE @1.97
Moim zdaniem to NIE jak najbardziej do gry. Ponieważ:
1. Lecha nie stać na wykupienie Rosjanina, w grę wchodzi tylko dalsze wypożyczenie na które Tierek raczej się nie zgodzi.
2. Lech raczej będzie poszukiwał napastnika który zagwarantuje min. 15 bramek w sezonie sadajew tego nie zrobi.
3. Sam Sadajew nie wie co z sobą zrobić.
A co wy sądzicie na temat tego zakładu?
Wojciech Hadaj zrezygnował ze spikerowania Legii - w końcu
Robak przyjdzie, ale Sadajewa chcą zatrzymać i Lech liczy na...rozwiązanie kontraktu Sadajewa z Terekiem i ściągnąć go za darmo. Kibice bardzo chcą by zarząd zrobił wszystko, aby Zaur został w Poznaniu.dzisiaj podali info o Robaku które wydaje się wiarygodne czyżby szykują się na jego odejście,zresztą jak dla mnie gra zbyt ryzykownie, agresywnie więc mógłby opuścić zespół. Robak jest gwarancją sukcesu i bramek.
Czy Sadajev zostanie w klubie? TAK @1.65 NIE @1.97
Moim zdaniem to NIE jak najbardziej do gry.