Piać nie piałeś, tylko pisałeśnie piałem nigdzie że przyjade tylko że se postaram, ale niestety nie dałem rady. coś cisza. chyba pochlali, lecza kaca albo sie poobrażali.
Wypraszam sobie te cipki - trunki łoiliśmy równo, a o 1 a.m cześć imprezy przenieśliście do nas, więc chyba nie było tak źle. Mieliście niezłą ekipę, a te przyśpiewki o PZPN były przednie. Widać, że trenowaliście. Dla mnie gwiazdą wieczoru był ten gość od was, który wypalił tekst o czeskim metalu, co dotykał wiewiórki - ja leżałem ze śmiechu.Co do gwiazdy to jeszcze jedna ciężka noc ale wszystko wskazuje że będzie nią nasz rudy murzyn choć kukielka szczególnie sobotniej nocy mocno sie starał:] a trzaderzy okazało sie że to płytkie cipki;d
Oj grubo było,ekipa zgrana,dobra zabawa.Rudy murzyn chyba będzie MVP.
Tak na szybko, jutro dopiero więcej szczegółów.Betsson nie zawiódł ,pojawił się na Zlocie.
P.S.Kolejność przypadkowa.
1.Chodźcie śmiało jest nas mało.
2.Ja jestem Rambo ,a mój brat to Bambo.
3.Rudy Murzyn.
4.Skrętosut.
5.Umyj sobie uszy .....
6.Jeszcze Polska nie zginęła.
7.Fon do Antka...
8.Po wuj Ci ten telefon,weź go .....
To ile ogólnie osób na zlocie było? ????
Fox jak możesz to podaj dalszą część pkt 5, się zapomniało :]:]:]Oj grubo było,ekipa zgrana,dobra zabawa.Rudy murzyn chyba będzie MVP.
Tak na szybko, jutro dopiero więcej szczegółów.Betsson nie zawiódł ,pojawił się na Zlocie.
P.S.Kolejność przypadkowa.
1.Chodźcie śmiało jest nas mało.
2.Ja jestem Rambo ,a mój brat to Bambo.
3.Rudy Murzyn.
4.Skrętosut.
5.Umyj sobie uszy .....
6.Jeszcze Polska nie zginęła.
7.Fon do Antka...
8.Po wuj Ci ten telefon,weź go .....
Czeski metal dobrze prawi ????4 dni mineły bardzo szybko.
Ciesze sie,ze mogłem Was poznac. :spokodfhgfh:
Mam nadzieje,ze Marcin zmieni decyzje i w przyszłym roku tez zlot sie odbedzie.