tutaj się zgodzę ????oo na Serene 1.12 z radwanska to jest LOKOMOTYWA 12/10
tutaj się zgodzę ????oo na Serene 1.12 z radwanska to jest LOKOMOTYWA 12/10
A w większości przypadków zagrywka taktycznabrał już tutaj medyka kilka dni temu z Garcią-Lopezem. poza tym medical time nie zawsze tyczy się poważnej kontuzji, czasami są to kosmetyczne problemy
Nie szalejTyp w finale kobiecego AO - Azarenka wygra seta z Williams o ile będzie taki finał, a kurs ponad 1,60.
value nie ma żadnego, bo właśnie te kosmetyczne problemy często występująA w większości przypadków zagrywka taktyczna
Ale to też fakt. Nawet Djoko może mieć lekką obcierkę i wziąć medical, żeby mu plaster przykleili.
Słabo zagrał, nic nowego tak szczerze, nie działał w meczu u niego backhand. Berdych jak zwykle przegrał mecz w głowie.Oglądał ktoś Rogera? I chciałby się podzielić spostrzeżeniami ;p
Hehe...Znajomy, który jest taksówkarzem opowiadał mi kiedyś jak napadł go na nocnym kursie, właśnie murzyn z Chińczykiem,koło jakiegoś lasu przejeżdżał jak go zaatakowali i miał potem potężny problem jak składał na policji zeznania gdy pytali się go o rysopis napastników ???? A szczególnie problem z opisaniem czarnucha bo stwierdził,że tylko białe zęby widział..:grin:Czarnuch z czarnuchem podobni jak Chińczyk z chińczykiem ????
przeciez samuraj ma byc w polfinale???Słabo zagrał, nic nowego tak szczerze, nie działał w meczu u niego backhand. Berdych jak zwykle przegrał mecz w głowie.
Jeżeli dojdzie do półfinału Djokovic z Federerem to typ będzie taki jak zawsze.
Oby był, ale jeżeli Djokovic zagra już normalnie, to Federer nie przejdzie Novaka. Będzie to samo co zawsze. Na razie skupmy się na meczu dnia ???? .przeciez samuraj ma byc w polfinale???
ja tam mam undery 13,5 asow i 6,5 dfow w meczu ibeda plusiki ???? No i glowny bet Nishikori win!!! Niech zaczynaja! Kei szybkie 3-0 bo juz spac mi sie chceale z tymi liniami kombinuja
co jeden buk to lepszy pomysL
ruskie 3.5 na nishikoriego a paddy 6.5 ????
w meczu dnia bedzie tak samo jak w meczu dnia fedexa 3-0 dla DjokeraOby był, ale jeżeli Djokovic zagra już normalnie, to Federer nie przejdzie Novaka. Będzie to samo co zawsze. Na razie skupmy się na meczu dnia ???? .
Jakim kursem masz ten under asów? W Betano 14,5 za @1,95ja tam mam undery 13,5 asow i 6,5 dfow w meczu ibeda plusiki ???? No i glowny bet Nishikori win!!! Niech zaczynaja! Kei szybkie 3-0 bo juz spac mi sie chce
Pewnie boi się ruskim powierzać kapitał ????Wawo nie czaje, grasz takie grube lokomotywy a zanizone kursy zawsze
na 365 masz @1.12 gdzie u ruskich @1.16, czyli 30% zysku więcej
ruskie zawsze wyzsze kursy maja przeciez, wiec lokomotywy tam sie bardziej oplaca grac
1,9 na dfy tak samo, w marathonieJakim kursem masz ten under asów? W Betano 14,5 za @1,95