On jest niezatapialny ???? Jak Titanic.Niezniszczalny jesteś typie ???? ????
Ja mam w taśmie +8,5. Potopione????Bialorus +6,5 i over 57.5 w meczu, zobaczymy jak forma ????
bo to bardzo subiektywne ocenyBrakuje mi strony w którą wklepałbym te 3 jednostki i bym miał jakieś porównanie.
Gratulacje stary druchu do końca trzymałem kciuki aby ci się udało
LOKOMOTYWA dzis dojechała chyba na jednej szynie! Meczu nie widzialem bo bylem w rozjazdach, ale jak wszedlem na forumek i zobaczylem komenty to wiedzialem ze musi byc dobrze w koncowym rozrachunku i cel! ???? D
Każdy byłby zarobiony x2 w HP jakby faworyci wygrywali w sporcie, bo teraz tylko 1x są zarobieni. Ewentualnie pozamykali, nawet ręczną w 365.
Jany swoje zrobią, będzie równowaga ????Wyrównać może nie ale będzie na pewno dalej spadać.
Witaj maroon moj kolego forumowy!Gratulacje stary druchu do końca trzymałem kciuki aby ci się udało
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Jany, Józki ????Jany swoje zrobią, będzie równowaga ????
nie da sie zamykac recznej w 365Każdy byłby zarobiony x2 w HP jakby faworyci wygrywali w sporcie, bo teraz tylko 1x są zarobieni. Ewentualnie pozamykali, nawet ręczną w 365.
moze As pokaze screenem ze mozna ????nie da sie zamykac recznej w 365
w Hp nie ma rzeczy niemożliwych.nie da sie zamykac recznej w 365
http://www.telewizjada.net/live.php?cid=44e józki, dajcie sztrima do tej legionovii
chyba ze tak ????w Hp nie ma rzeczy niemożliwych.