Arabska może nie wchodzi za to koreańska owszem ????ktoś ma pretensje że arabska siatkówka nie weszła ?
Polszmat NjusCo tam się stało w Kutnie w drugiej kwarcie? Mam Gdynię +9 i chyba po temacie, oby się obudziły patałachy :;/: Da się gdzieś oglądać Kutno - Gdynia w kosza?
Polsat Sport NewsCo tam się stało w Kutnie w drugiej kwarcie? Mam Gdynię +9 i chyba po temacie, oby się obudziły patałachy :;/: Da się gdzieś oglądać Kutno - Gdynia w kosza?
Polsat Sport NewsCo tam się stało w Kutnie w drugiej kwarcie? Mam Gdynię +9 i chyba po temacie, oby się obudziły patałachy :;/: Da się gdzieś oglądać Kutno - Gdynia w kosza?
W takim razie popłynąłeś na meczach Łódź-Ostrowiec i Wrocław-PoliceDo nikogo, bo nie kojarze nickow. Od pewnego czasu wchodze w dzial siatkowki i gram przeciwko, przynosi to poki co efekty. Suche fakty, do nikogo nie bije, pisze jak jest.
No na pewno, gdyż to jest najwyższy kurs. Rojery i Jedynki typowo na podbitkę, ale już nic mnie nie zdziwi na tym AO, więc ograniczyłem stawkę praktycznie do minimum.MAcko18 jest? w którym ze swoich typów deblowych wyczuwasz największe kłopoty? Chanki?