mam tak samoo jak Ty ???? troche pokory sie przyda ????Racja, ja tylko czekam aż Guardiola do Premiership przyjdzie i upadnie mit o jego wielkości :grin:
To załaduj over 3,5 Syprzaka w Toto za 1,70 i się nie męcz.:grin:U Juroszka linia na Syprzaka 4,5 a widze Janki grubo w over powchodziły bo zbite do 1.6.
Ostatnio dobrze szło z tym kołem, wikingowie tez pewnie bedą na to uczuleni ze Sypa fajnie robi sobie miejsce i będą coś przeciwdziałać, tylko czy im się uda byka powstrzymać, ale takie kursiwo to trzeba wziąć.
Under 4,5 @ 2.02
Kuwa teraz ujowo się będzie mecz oglądało ????
Co Ty tam się znasz ???? Tutaj Wawo wyznacza trendy
nie warto, za duża nerwówka po kursie 1.3W sumie to śmieszny kurs na DW jeżeli o siatkówkę chodzi, ale myślisz, że można dorzucić Zenit 3:0, czy raczej od czegoś takiego z daleka? ????
Wawo i te jego lokomotywy po 1,3 ????Co Ty tam się znasz ???? Tutaj Wawo wyznacza trendy
hehe jeszcze bedzie 4:4 ????jak Norwich strzeli dzisiaj 4 bramki to odpuszczam drwali na jakiś czas chyba..
nie wiem czy to będzie dzisiaj ale śmiech grać po 1.4 jak coś to live ale pewnie tez odpuszczam bo dawno porażki nie bylo heheDzisiaj Norwegia wygrywa po kursie 4
Słabszy dzień na turnieju musi nadejść, i oby to było dzisiaj :grin:
Maćko podawał w betsyfach po 1.9 stoiTo załaduj over 3,5 Syprzaka w Toto za 1,70 i się nie męcz.:grin: