bo mają problemy kadrowe (poważne) mimo tego żalgiris jest tak słaby. że powinni wygraćwidziałeś jak kurs wzrósł w meczu Oly ? 1.60 już dawali
bo mają problemy kadrowe (poważne) mimo tego żalgiris jest tak słaby. że powinni wygraćwidziałeś jak kurs wzrósł w meczu Oly ? 1.60 już dawali
Nie powinni.Węgrzy mogą coś namieszać w meczu z Niemcami ?
ja miałem odpuścić ale jak kurs taki to zagrałembo mają problemy kadrowe (poważne) mimo tego żalgiris jest tak słaby. że powinni wygrać
Też mi się wydaje że Oly to łatwo weźmie ;-)ja miałem odpuścić ale jak kurs taki to zagrałem
fakt, widać że pistoletówki ogarnięte mają ???? dobrze im to wychodziMosue znowu pistolety wygrane ????
Fakt i to duzo daje w meczu, tak jakby masz 6 rund za darmo juz :]fakt, widać że pistoletówki ogarnięte mają ???? dobrze im to wychodzi
teraz ze 3-4 rundy będa kluczowe jak ChrisJ i Device będą mieli awp. Zobaczymy który będzie w lepszej formie ????Fakt i to duzo daje w meczu, tak jakby masz 6 rund za darmo juz :]
na moje powinno siąść ????Astralis złapane po 1.61, uda się?
mouz tu jeszcze z pare rund ugra po tt, mam nadzieje że ciołki z ex-tsmu szybko odpadną ????Astralis złapane po 1.61, uda się?
Fakt teraz Niko prawie sam ugral, ja pogralem Mouse przed meczem bo jednak mysle ze bedzie nerwowo i na styku a tak mozna kontrowac albo zamknac.teraz ze 3-4 rundy będa kluczowe jak ChrisJ i Device będą mieli awp. Zobaczymy który będzie w lepszej formie
Jak się kursy układały przed meczem?Fakt teraz Niko prawie sam ugral, ja pogralem Mouse przed meczem bo jednak mysle ze bedzie nerwowo i na styku a tak mozna kontrowac albo zamknac.
ja zlapalem Mouse po 3,25 a na Astralis bylo chba 1.33-1,40Jak się kursy układały przed meczem?