mamed1916
Użytkownik
Już nie będę, przepraszamim więcej esportu tutaj, tym więcej tego durnego slangu "xd"
Już nie będę, przepraszamim więcej esportu tutaj, tym więcej tego durnego slangu "xd"
I tak to jestWyłączyłem w końcówce, miało być 11:13 a tutaj 12:12 . Ale Mouses i tak to ugrają, więc księguj
Taki sam dwupak idzie na dzisiaj o 22 ????Origen rusza jakby co
Astralis - Mousesport na Mirage , Ja wchodze w Mouse.
Jedna obok Dusta2 ulubiona mapa Niemcow, powinni powalczyc a kurs 3,25 zacheca do ryzyka i pewnie bedzie mozliwosc jakiegos zamkniecia
gratuluje!Origen rusza jakby co
Jednak dog nie wygrał a ja księgujęI tak to jest
Szwedzi z nożem na gardle. Moim zdaniem są faworytem. Dobrze bronią gorzej z atakiem. Jeśli lepiej zagrają w ataku to powinni wygrać.
a o co chodzi z tym IEMem wgl, słyszałem o tym, że grali o spota, ale potem czytałem, że większość z graczy lcsa nie wiedziało, że ten mecz jest właśnie o tego spota ????Taki sam dwupak idzie na dzisiaj o 22 ????
Gadałem wczoraj chwilę z Jankosem po meczu.
Jest trochę przybity tym, że nie jadą na IEM :-?
liczyłem właśnie na Twoje wsparcie.gratuluje!
odważny ruch
ja Cię i tak lubię za to jaki jesteś
Fnatic i H2k wiedziało już wcześniej o tym ale nie chcieli się z tym ogłaszać aby nie robić szumu niepotrzebnego dlaczego w taki sposób ma paść wybór drużyny na IEM bo mieli dylemat pomiędzy tymi dwoma drużynami.a o co chodzi z tym IEMem wgl, słyszałem o tym, że grali o spota, ale potem czytałem, że większość z graczy lcsa nie wiedziało, że ten mecz jest właśnie o tego spota ????