taa, a typ pisał ze w betach z jednostkami ejst jeszcze gorzej ????-12k+7k= -5k więc nie wiem czy odrobił. ????
Ja bym chciał, żeby zakończył już karierętak bym chciał, żeby Cilic dzisiaj poleciał
i tak już wygrał o jednego szlema za dużo
Zapałkobet i gdzieś widziałem w temacie Paintbet na początkowych stronach. ????taa, a typ pisał ze w betach z jednostkami ejst jeszcze gorzej ????
zreszta o czym my gadamy, przecież to zapałkobet w pełnej okrasie
Zobaczysz co się później działo, jaki dramat będzie na korcie jak Mladenovic trafi w linię, a Daria będzie widziała autGavrilova prze-agentka, tak się podpalić... drugi gem decydującego seta i ona już nie ma challengów...
jak można tak nie doceniać Marina :;/:Ja bym chciał, żeby zakończył już karierę
Najbardziej irytujący tenisista. Gra kupę, a potem ratuje serwisem i tak w kółko
Kokkinakis banged your girlfriend, sorry to tell you that matePół forum powierzyło swoje pieniądze kozaczącemu cyganowi, którego miejsce powinno być w tramwaju przygrywając na akordeonie. Będzie ciekawie na pewno podczas tego meczu, to nie ulega wątpliwości.
A jak tu go lubić. Koleś ma nos jak hamulec od karuzeli i jeszcze wiecznie koci ryj robi w stylu Radwańskiej.Widzę, że nie tylko ja nie znoszę Cilica, hehe.
Odważne stwierdzenie, ale pomijając jego słuszność to eurosport mógłby wywalić ich i dać mecz Kyrgiosa. Nieporównywalnie ciekawszy mecz.Ja bym chciał, żeby zakończył już karierę
Najbardziej irytujący tenisista. Gra kupę, a potem ratuje serwisem i tak w kółko