854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #801 szkoda teraz tej zbiórki Conleya Barton w crunch mega kozak
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #804 GASOL POZAMIATAL TERAZ DEFENCE!!!!!!! Kliknij aby rozwinąć... najlepiej broniący w lidze center , jak mi tutaj koleś ostatnio napisał że jest przeceniany to parsnąłem śmiechem ???? Weed Sacto ładnie grają , push na PO będzie 4 win z rzędu jak wygrają
GASOL POZAMIATAL TERAZ DEFENCE!!!!!!! Kliknij aby rozwinąć... najlepiej broniący w lidze center , jak mi tutaj koleś ostatnio napisał że jest przeceniany to parsnąłem śmiechem ???? Weed Sacto ładnie grają , push na PO będzie 4 win z rzędu jak wygrają
183 gruby85 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #805 Herbert nie mogles tak od poczatku??? Miski zabite na smierc:]
1,2K mario_pl Użytkownik Styczeń 22, 2016 #806 Logistyka AO nie potrafi się określić na ten moment kiedy gramy na kortach bez zadaszenia. Deblistom współczuję.
Logistyka AO nie potrafi się określić na ten moment kiedy gramy na kortach bez zadaszenia. Deblistom współczuję.
854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #807 Co Kings pocisneli dziadów, pięknie 6min Hawks bez punktu
183 gruby85 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #808 Juz widze te komentarze rano, ze Sharpova sprzedala bo nie wygrala 2-0 hahaha up pewnie komus zbiorek nie pokryl lol
Juz widze te komentarze rano, ze Sharpova sprzedala bo nie wygrala 2-0 hahaha up pewnie komus zbiorek nie pokryl lol
277 cobynie Użytkownik Styczeń 22, 2016 #810 Logistyka AO nie potrafi się określić na ten moment kiedy gramy na kortach bez zadaszenia. Deblistom współczuję. Kliknij aby rozwinąć... przecież lecą ze szmatami
Logistyka AO nie potrafi się określić na ten moment kiedy gramy na kortach bez zadaszenia. Deblistom współczuję. Kliknij aby rozwinąć... przecież lecą ze szmatami
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #811 Co Kings pocisneli dziadów, pięknie 6min Hawks bez punktu Kliknij aby rozwinąć... Lemur spoko mecz , oby więcej takich
Co Kings pocisneli dziadów, pięknie 6min Hawks bez punktu Kliknij aby rozwinąć... Lemur spoko mecz , oby więcej takich
854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #813 najlepiej broniący w lidze center , jak mi tutaj koleś ostatnio napisał że jest przeceniany to parsnąłem śmiechem ???? Weed Sacto ładnie grają , push na PO będzie 4 win z rzędu jak wygrają Kliknij aby rozwinąć... teraz fajny terminarz mają, mogą trochę odskoczyć ale najpierw muszą to wygrac bo oni lubią z dupy koncówki sobie skomplikowac ????
najlepiej broniący w lidze center , jak mi tutaj koleś ostatnio napisał że jest przeceniany to parsnąłem śmiechem ???? Weed Sacto ładnie grają , push na PO będzie 4 win z rzędu jak wygrają Kliknij aby rozwinąć... teraz fajny terminarz mają, mogą trochę odskoczyć ale najpierw muszą to wygrac bo oni lubią z dupy koncówki sobie skomplikowac ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #814 teraz fajny terminarz mają, mogą trochę odskoczyć ale najpierw muszą to wygrac bo oni lubią z dupy koncówki sobie skomplikowac ???? Kliknij aby rozwinąć... ostatnia pamiętna koncówka z Jazz ????
teraz fajny terminarz mają, mogą trochę odskoczyć ale najpierw muszą to wygrac bo oni lubią z dupy koncówki sobie skomplikowac ???? Kliknij aby rozwinąć... ostatnia pamiętna koncówka z Jazz ????
183 gruby85 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #815 Oglada ktos ta Friedsham? Jest value w tym kursie, czy emerytka ja pocisnie?
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #816 buhahahahahhaha blocking foul ???? przecież to ofensywny jak nic
854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #817 legenda głosi że 50/50 sytuacje kiedys na korzysc Cousinsa gwizdneli :mrgreen:
854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #818 ostatnia pamiętna koncówka z Jazz ???? Kliknij aby rozwinąć... z Bobkami chyba mieli ze 18 przewagi przed 4Q i przerżneli ????
ostatnia pamiętna koncówka z Jazz ???? Kliknij aby rozwinąć... z Bobkami chyba mieli ze 18 przewagi przed 4Q i przerżneli ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #820 legenda głosi że 50/50 sytuacje kiedys na korzysc Cousinsa gwizdneli :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... to nie było 50/50 tylko 100% ofensywny . Ręce wysoko , stabilna pozycja , poza kołem jeszcze mu ten młody gnojek technika wjebał ????
legenda głosi że 50/50 sytuacje kiedys na korzysc Cousinsa gwizdneli :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... to nie było 50/50 tylko 100% ofensywny . Ręce wysoko , stabilna pozycja , poza kołem jeszcze mu ten młody gnojek technika wjebał ????