J-W TSONGA - P-H HERBERT
WSZYSTKIE BETY Z PADDY POWER
HERBERT WIN ---------> 7 3/10
HERBERT + 2.5 SETA -----> 2.1 7/10
OVER 3.5 SETA -------> 2.2 7/10
HERBERT OVER 4.5 GEMA W 1 PIERWSZYM SECIE -----> 2.1 10/10
Pojedynek dwoch francuzow. Tsongi, chyba nikomu nie trzeba przedstawiac, aczkowiek moim zdaniem ostatnio nie zachwyca, wrecz przeciwnie po obejrzeniu kilku ostatnich meczy jestem gotow postawic spora gotowke na mlodszego z francuzow. W ostatnich meczach obydwaj mieli slabych rywali o ile Herbert nawet nie dal szansy na przelamanie a sam wygral 5/7 bp, o tyle popularny JO, ktorego glownym atutem jest serwis oddal podanie raz, a przeciwnik mial 5bp w calym meczu. Kolejna sprawa oboje zaserwowali po 14 asow, ale Tsonga mial 6 df przy 2 Herberta. Jo 67% pierwszego podania wygrane 82% z drugiego 50%. Herbert 53% pierwszego podania, wygrane 94%, z drugiego 67%. Wyglada to solidnie, jezeli Pierre bedzie utrzymywal swoj pierwszy serwis na wyskoim procencie to mysle, ze 3 na 4 zaklady bedziemy swietowac byc moze juz po pierwszym secie Kto ogladal ostatnie spotkania JO to wie, ze potrafi sie zaciac jak chociazby z Agutem, Rosolem czy nawet Haider-Maurem. Powodzenia mi i wszystkim, ktorzy pograja te typy, a przede wszystkim P.H Herbertowi.
Dobrze, ze wszystko powchodzilo bo na typy powyzej mam ponad 2k ŁŁŁ poinwestowane, takze trzymamy kciuki, za moje wczasy ????