5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6642 maroon mam już opalać pierwszą fajke czy jest ok ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Przecież Patiots wygrają tu 2 punktami ????
maroon mam już opalać pierwszą fajke czy jest ok ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Przecież Patiots wygrają tu 2 punktami ????
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6644 dopóki nie zdobędą następnych punktów Broncos to spokojnie nie ma co panikować zaraz odzyskają piłkę znowu zapewne będzie jeszcze szansana TD przed przerwą Kliknij aby rozwinąć... teraz zeby przynajmniej fielda zdobyli i nie bedzie juz zle.
dopóki nie zdobędą następnych punktów Broncos to spokojnie nie ma co panikować zaraz odzyskają piłkę znowu zapewne będzie jeszcze szansana TD przed przerwą Kliknij aby rozwinąć... teraz zeby przynajmniej fielda zdobyli i nie bedzie juz zle.
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6645 Przecież Patiots wygrają tu 2 punktami ???? Kliknij aby rozwinąć... też o tym pomyślałem ????
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 25, 2016 #6646 tego pana znam pozdrawiam serdecznie Kliknij aby rozwinąć... No witam. Czy jakiś kolorowy, w ten piękny weekend odebrał pieniądze i jest godny potępienia? Country: Seychelles :razz: Kliknij aby rozwinąć... Jutro wracam do Polski to będzie Poland hehe
tego pana znam pozdrawiam serdecznie Kliknij aby rozwinąć... No witam. Czy jakiś kolorowy, w ten piękny weekend odebrał pieniądze i jest godny potępienia? Country: Seychelles :razz: Kliknij aby rozwinąć... Jutro wracam do Polski to będzie Poland hehe
854 weed233 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6648 jak na moje to Pats to na spokoju wezma, Broncos juz w ofens nic nie grają, zaraz ze dwa podanka do Gronka Tomek rzuci i prowadzenie do przerwy hee
jak na moje to Pats to na spokoju wezma, Broncos juz w ofens nic nie grają, zaraz ze dwa podanka do Gronka Tomek rzuci i prowadzenie do przerwy hee
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6649 No witam. Czy jakiś kolorowy, w ten piękny weekend odebrał pieniądze i jest godny potępienia? Kliknij aby rozwinąć... na razie to murzyny posłuszne , jedynie jeden białas się stawia ????
No witam. Czy jakiś kolorowy, w ten piękny weekend odebrał pieniądze i jest godny potępienia? Kliknij aby rozwinąć... na razie to murzyny posłuszne , jedynie jeden białas się stawia ????
5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6650 Gronk to na razie triple coverage. Liczę na 4 receiver set i coś do Lafella/Amendolli. Będzie spoko o ile O-line nie pęknie.
Gronk to na razie triple coverage. Liczę na 4 receiver set i coś do Lafella/Amendolli. Będzie spoko o ile O-line nie pęknie.
854 weed233 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6651 Tim Duncan (knee) out Monday vs. Golden State zobaczymy ile ten cały Boban jest warty hehe
K 8 korwinista Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6654 Dziwne, że FC Porto nie strzeliło jeszcze drugiego gola :?
P 213 pln123 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6655 broncos jeszcze field goal zdobeda, po fatalnym puncie
13,8K ramzesa Forum VIP Styczeń 25, 2016 #6656 Aka Shakal gra win Deportivo. Valencia wyrównuje z dupy w 90+1 Aka Shakal stawia na win Realu. Real remisuje :grin::grin:
Aka Shakal gra win Deportivo. Valencia wyrównuje z dupy w 90+1 Aka Shakal stawia na win Realu. Real remisuje :grin::grin:
277 cobynie Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6657 Aka Shakal gra win Deportivo. Valencia wyrównuje z dupy w 90+1 Aka Shakal stawia na win Realu. Real remisuje :grin::grin: Kliknij aby rozwinąć... Siekiera ma ostrą konkurencję
Aka Shakal gra win Deportivo. Valencia wyrównuje z dupy w 90+1 Aka Shakal stawia na win Realu. Real remisuje :grin::grin: Kliknij aby rozwinąć... Siekiera ma ostrą konkurencję
801 anfa_ Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6658 Weszli sędziemu na głowę w końcówce meczu a i tak jednej kartki zabrakło w Turynie...
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6659 tutaj FG nic nie zmienia , żeby Pats wygrali muszą odpalić ofensywkę 52 ciężka próba
P 213 pln123 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6660 mcmanus spokojnie jebnie te 52 yardy, a gostkowski extra point zyebal, eh