888 daniel-7 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #604 Kto weźmie TB weźmie mecz. Tu nie ma człowieka na takie powroty z 1-2
4,6K kuchcik Użytkownik Styczeń 22, 2016 #605 tutaj są tacy co po 1 secie już księgują ???? jak ten gość od Kawy ostatnio ???? jak przegrywała to jechał ze gówniany typ znawcy dali i księgował w 1 secie , jak wygrała to nawet słowa dziękuje nie powiedział Kliknij aby rozwinąć... to to mocne było zza dnia hehe. jeden break w czalku na cegle klik
tutaj są tacy co po 1 secie już księgują ???? jak ten gość od Kawy ostatnio ???? jak przegrywała to jechał ze gówniany typ znawcy dali i księgował w 1 secie , jak wygrała to nawet słowa dziękuje nie powiedział Kliknij aby rozwinąć... to to mocne było zza dnia hehe. jeden break w czalku na cegle klik
854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #606 jednak czasem dobrze napisać o takie bety do nich :grin:
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #608 Goffin na razie perfekcyjny TB rozgrywa ???? E: piłka przy 4:0 Thiem klasa wyrzucił ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #609 to to mocne było zza dnia hehe. jeden break w czalku na cegle klik Kliknij aby rozwinąć... ????
11 simon999 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #611 Czy tylko ja mam wrazenie, ze thiem za bardzo sie wkurwia i bezsensownie siłuje?
560 alves94 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #616 Tenisisci w szlemach w przerwie pomiedzy meczami robia jakies lekkie treningi?
2,2K kain. Użytkownik Styczeń 22, 2016 #617 Czuję TB i wygraną Goffinka w tym secie ???? . Kliknij aby rozwinąć... Goffin wygra swoją ultra defensywną grą po TB tak jak wcześniej przepowiedziałem, a młody się podpali i powyrzuca po autach. Kliknij aby rozwinąć... Nostradamus przepowiedział i teraz musi odpowiednio wypocząć, aby jego umysł był świeży na nowy dzień. Dobranoc!
Czuję TB i wygraną Goffinka w tym secie ???? . Kliknij aby rozwinąć... Goffin wygra swoją ultra defensywną grą po TB tak jak wcześniej przepowiedziałem, a młody się podpali i powyrzuca po autach. Kliknij aby rozwinąć... Nostradamus przepowiedział i teraz musi odpowiednio wypocząć, aby jego umysł był świeży na nowy dzień. Dobranoc!
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 22, 2016 #618 Goffin miał farta że nie dostał gonga na 7-5 , to przetoczonko po siatce go uratowało i poleciał na fantazji
Goffin miał farta że nie dostał gonga na 7-5 , to przetoczonko po siatce go uratowało i poleciał na fantazji
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #619 Tenisisci w szlemach w przerwie pomiedzy meczami robia jakies lekkie treningi? Kliknij aby rozwinąć... Do kortów czy tam innej siłki mają dostęp, ale to już bardziej indywidualna sprawa raczej.
Tenisisci w szlemach w przerwie pomiedzy meczami robia jakies lekkie treningi? Kliknij aby rozwinąć... Do kortów czy tam innej siłki mają dostęp, ale to już bardziej indywidualna sprawa raczej.