bartolini1
Użytkownik
Ciekawe czy Chelsea jak zwykle straci w końcówce, oby nie.
był 5 razy na zlocie i nawet piwa nie wypił :grin:Ty wariacie ????
pić kulturalnie piwo, a zachlewać mordę to różnica. Pozdrawiambył 5 razy na zlocie i nawet piwa nie wypił
Ty się lepiej módl do tego ołtarzyka, który postawiłeś sobie na Deportivo, żebym i w tym roku nie dostał urlopu w terminie zlotu, bo next time też nie wypijesz nawet piwabył 5 razy na zlocie i nawet piwa nie wypił :grin:
ale za to ile dziewczyn zaliczył ????był 5 razy na zlocie i nawet piwa nie wypił :grin:
Dokładnie. Brzydzę się alkoholempić kulturalnie piwo, a zachlewać mordę to różnica. Pozdrawiam
ja będę w tym roku to masz być ????Ty się lepiej módl do tego ołtarzyka, który postawiłeś sobie na Deportivo, żebym i w tym roku nie dostał urlopu w terminie zlotu, bo next time też nie wypijesz nawet piwa
i co byłes na tym pokerze ?Ty się lepiej módl do tego ołtarzyka, który postawiłeś sobie na Deportivo, żebym i w tym roku nie dostał urlopu w terminie zlotu, bo next time też nie wypijesz nawet piwa
all in, Depo 1, a Ramzesa cisza?
ja cieszę się w ciszyTy się lepiej módl do tego ołtarzyka, który postawiłeś sobie na Deportivo, żebym i w tym roku nie dostał urlopu w terminie zlotu, bo next time też nie wypijesz nawet piwa
all in, Depo 1, a Ramzesa cisza?
no taki mam zamiarja będę w tym roku to masz być :grin:
nie dałem rady.i co byłes na tym pokerze ?
byle to nie była cisza przed burząja cieszę się w ciszy
ej, ja nie zartowalem, 3-1 @ 9 tez pograneW Turcji, w siatkowke kobiet gra druzyna o nazwie TED
wiecie co robic ???? grac na rywalki @ 5 hyhyhyhy
wlasnie patrze na livescore i mialem pisac,typ byl ok ale czarne koty zagralyDissinger co dzisiaj trafią ehh...