Atromitos Athinon over 0,5 HT @2.20
Jak tam w tej Danii Parzyszek strzela bramki to i może Wilczek się załapie.ciekawe czy będzie grał w Kopenhadze
ciężką może być na twiterze ktoś pisał bo grają 4-3-3 a na szpicy jakiś pewniak gra , Wilczek raczej tylko na środek się nadaję albo podwieszonego zagrać skrzydło raczej odpada , może tego pewniaka przesuną na skrzydło i wtedy Wilczek na środek napadu by poszedłciekawe czy będzie grał w Kopenhadze
ale brendby to jest największa marka tam, presja większa na pewno niż w klubie parzyszkaJak tam w tej Danii Parzyszek strzela bramki to i może Wilczek się załapie.
yhmciężką może być na twiterze ktoś pisał bo grają 4-3-3 a na szpicy jakiś pewniak gra , Wilczek raczej tylko na środek się nadaję albo podwieszonego zagrać skrzydło raczej odpada , może tego pewniaka przesuną na skrzydło i wtedy Wilczek na środek napadu by poszedł
i kto jest mistrz? mowilem ze ustawkaBusraspor chyba kupil mecz
Cytat:
Do 1000 i 1500 zł na 30 dni, lecę grubo Alinką jak Ty w DLC, pozdrawiam z fartem!
Valencia +0,5 w takim razie na dzisiaj gramy ????Wziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach
możecie już grać w drugą stronę na Valencię
nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał
Też w szoku jestem. A myślałem że może połapię linie 3,5oooooo kartka w Anglii:wowsdf::wowsdf::wowsdf:
zaplac to będziesz mial normalnie????Stream eleven jest na telewizjadzie 11 minut do tylu nie da sie normalnie czy to jakas telewizja z opoznieniem?