http://goatd.net/135148/watch-chicago-bulls-vs-cleveland-cavaliersdasz streama ? bo ja którego nie odpale to ścina totalna
spoko byle się nie przycinało . ja mam często takie zawechy neta w nocy że wp sie tnie ????
Granollers z Cuevasem też wyglądają 2x lepiej, niż Dodig z Melo na chwilę obecną A też bliżej im do innych nawierzchniCiężko uwierzyć, że takie ogóry na hardzie jak Andujar grają tak skutecznie na wielkim szlemie z zawodnikami, którzy na hardzie grają od wieków i to z niemałymi sukcesami...
Granollers to jednak na szybkich potrafi grać a i deblista spokoGranollers z Cuevasem też wyglądają 2x lepiej, niż Dodig z Melo na chwilę obecną A też bliżej im do innych nawierzchni
Granollers przynajmniej od czasu do czasu na hardzie się pokazuje.Granollers z Cuevasem też wyglądają 2x lepiej, niż Dodig z Melo na chwilę obecną A też bliżej im do innych nawierzchni
Tu bardziej się rozchodzi o bardzo słabą grę dzisiaj Stepanka i średnią Nestora. Hiszpanie grają równo i skutecznie, ale bez przesadyGranollers przynajmniej od czasu do czasu na hardzie się pokazuje.
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć formę Carreno-Busty, ale skąd taka skuteczność tego ogóra Andujara? Przecież gość ledwo przebija piłkę przy serwisie...
:grin:dobra hooy im w ryja, niech jeszcze 3 razy trenejra zmienią
Kings naprzód
Cudów dzisiaj ciąg dalszy... CoTyNaTo/Seppi wzięli 3. seta z 2-5*Cuevas/Granollers w pełni zasłużony set już bardzo blisko. Spokojnie mogą wziąć mecz i to nie dlatego, że Dodigi grają słabo tylko fantastyczna gra Granollersów.
E: dużo większe szansę daję Radziowi teraz niż Dodigowi, że wrócą do meczu
Jak moglo byc 5;2 ???? ?Feliciano też w deblu się połamał na mecz ????
Rozumiem jakby połamali Marca Lopeza ze swoim atomowym serwisem, ale Felka
ogólnie 5:2 ---> 5:7 ????