Delly nie powinien nic innego robić niż przybijać piątki na ławce i machać ręcznikiem . a oni mu grube minuty dająDelly juz 3 asysty mogl miec to gnoje nic nie trafiaja
co takiego zrobili?brawo grizzlies brawo cleveland
on akurat fajnie kilka razy piłki rozdał, ale co z tego jak nic nie kończąDelly nie powinien nic innego robić niż przybijać piątki na ławce i machać ręcznikiem . a oni mu grube minuty dają
16 FG z rzędu nietrafionych ????
czego wymagasz od Lue którego jedynym zadaniem jako asystenta było służenie Lebronowi ????on akurat fajnie kilka razy piłki rozdał, ale co z tego jak nic nie kończą
u Blatta normalne piatki grały, zawsze Irving albo Lembron na parkiecie a tu z jakims gownem z dupy wyjezdza co w polowie 1 kwarty graja piatka co przy -20 powinni grac
O co w ogóle chodzi, że go wylali? Ktoś to ogarnia bo ja tego nie ogarniamczego wymagasz od Lue którego jedynym zadaniem jako asystenta było służenie Lebronowi ????
Blatt to był jeden z najlepszych trenerów ligi i wyjebanie go to był strzał w kolano
jakieś tarcia w szatni musiały być inaczej się nie da tego wyjaśnić , podobno ekipa Lebrona lobbowała za Lue jako trenerem już od dawno i ta porażka na MLK day też przyczyniła się do wywalenia BlattaO co w ogóle chodzi, że go wylali? Ktoś to ogarnia bo ja tego nie ogarniam
za dużo akcji rozrysowywał na trójkę LBJO co w ogóle chodzi, że go wylali? Ktoś to ogarnia bo ja tego nie ogarniam
????:spokodfhgfh:za dużo akcji rozrysowywał na trójkę LBJ
braknie oczka, dwóchJak Kemba na tej skutecznosci jeszcze overa zrobi to niezle sie zdziwie ????