21 karwan88 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4041 Ale patologie grają... A na trybunach sielanka jakby to sparing był hehe
154 poskramiacz Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4042 Mam nadzieję, że przyjaciele z forumka zaakceptują mnie takim jakim jestem. Kliknij aby rozwinąć... Dziadkowi dasz zgrzewkę, to płeć kolor włosów i skóry będzie bez znaczenia.
Mam nadzieję, że przyjaciele z forumka zaakceptują mnie takim jakim jestem. Kliknij aby rozwinąć... Dziadkowi dasz zgrzewkę, to płeć kolor włosów i skóry będzie bez znaczenia.
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4043 Syprzak chyba o jednego bigMaca zjadł za dużo bo jakoś mu cięzko się schylić po piłke ????
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4044 https://www.youtube.com/watch?v=rX4Q4AaVELw "Oni maja hake my mamy kaczuszki"????
80 izzi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4046 Na streamie oglądacie że takie opóźnienia macie w wydarzeniach boiskowych? Widać, ze Norwegowie są sibsiejsi, zwinniejsi, i żywsi ????
Na streamie oglądacie że takie opóźnienia macie w wydarzeniach boiskowych? Widać, ze Norwegowie są sibsiejsi, zwinniejsi, i żywsi ????
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4047 To jak Panowie. Dzisiaj Francja+Norwegia dubel morderca? Kliknij aby rozwinąć... ????
338 kamillo0103 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4048 Co oni spiewaja, Kto nie skacze ten ? Kliknij aby rozwinąć... z Norwegii, z tego co zrozumiałem #typowejanusze
Co oni spiewaja, Kto nie skacze ten ? Kliknij aby rozwinąć... z Norwegii, z tego co zrozumiałem #typowejanusze
80 izzi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4049 https:// "Oni maja hake my mamy kaczuszki"???? Kliknij aby rozwinąć... Fakin osom HAKA.
W 53 wyjazdowiec Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4050 Panowie, pomoże ktoś z wynikiem meczu kosza Souffelweyersheim vs Hyeres-Toulon? Bo wszystkie livescore stanęły na trzeciej kwarcie. Z góry dzięki.
Panowie, pomoże ktoś z wynikiem meczu kosza Souffelweyersheim vs Hyeres-Toulon? Bo wszystkie livescore stanęły na trzeciej kwarcie. Z góry dzięki.
761 pedro1994 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4051 ???? Kliknij aby rozwinąć... I tak masz Francja polska :-D
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4052 Polska robi akcje przez 2 min ???? po farcie wpada a Norwegia sobie ze srodka rusza i w sekunde gol/karny/2 min
Polska robi akcje przez 2 min ???? po farcie wpada a Norwegia sobie ze srodka rusza i w sekunde gol/karny/2 min
2,6K strasznik Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4053 jakiś syndrom bruksela chyba wystąpił, nie pamiętam dokładnie Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję za odpowiedzi ps. już wiem o kim była mowa wcześniej
jakiś syndrom bruksela chyba wystąpił, nie pamiętam dokładnie Kliknij aby rozwinąć... Dziękuję za odpowiedzi ps. już wiem o kim była mowa wcześniej
232 cinek7731 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4055 Z Serbia mecz otwarcia, a zMacedonia dobry tylko braklo koncentracji w końcówce Kliknij aby rozwinąć... No tak tylko pozniej inni pokazali jak mozna te ekipy ogrywac, ten obraz zamazuje tylko ten mecz z Francja
Z Serbia mecz otwarcia, a zMacedonia dobry tylko braklo koncentracji w końcówce Kliknij aby rozwinąć... No tak tylko pozniej inni pokazali jak mozna te ekipy ogrywac, ten obraz zamazuje tylko ten mecz z Francja
967 harvey Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4056 szkoda, że nie ma video do Perugii w siate, ale śledząc wynik to muszą grać nie łzy piach ;/
W 53 wyjazdowiec Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4057 Panowie, pomoże ktoś z wynikiem meczu kosza Souffelweyersheim vs Hyeres-Toulon? Bo wszystkie livescore stanęły na trzeciej kwarcie. Z góry dzięki. Kliknij aby rozwinąć... Podbijam. Ktoś kumaty z koszykówki francuskiej?
Panowie, pomoże ktoś z wynikiem meczu kosza Souffelweyersheim vs Hyeres-Toulon? Bo wszystkie livescore stanęły na trzeciej kwarcie. Z góry dzięki. Kliknij aby rozwinąć... Podbijam. Ktoś kumaty z koszykówki francuskiej?
232 cinek7731 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4058 Ale juz i tak nie stawiam przeciwko Polakom bo wole na spokojnie obejrzec mecz i pokibicowac naszym
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 23, 2016 #4059 I tak masz Francja polska :-D Kliknij aby rozwinąć... Francja pograna. Norwegia nie. Przed chwila Polska+2,5 @1,70 live
I tak masz Francja polska :-D Kliknij aby rozwinąć... Francja pograna. Norwegia nie. Przed chwila Polska+2,5 @1,70 live