Jak maroon nie będzie chciał ja mogę się zmierzyćpykamy 1/2 mecze w fife?
Kurcze racja. Jakoś przegapiłem to info, ale nadal jakieś value jest, raczej Freeze to większa strata. Niby Smittyj fajnie Fiorą klikał z CLG, no nic zaraz dopiszę w poście.też chciałem grać na Dignitas, ale nie wiem czy widziałeś, Smittyj nie gra
jutro będe miał pada i musze PSN odnowićpykamy 1/2 mecze w fife?
oczywiście że widziałemwidziałeś tydzień temu ? fajnie wrócili z 0-2 ???? prowadzili w TB 3 pkt , zrobiło się nagle 14-10 dla rywala , odrobili i mieli setowe ale i tak przegrali na przewagi ????
Ty sie martw zeby Chelsea nie spadlo, NUFC sobie poradzi nawet bez Twojego ''wsparcia'' ....Watford 2, super!
Może Newcastle spadnie znowu? Fajnie by było
no wiem, brak Freeza chyba będzie bardziej widoczny, no ale ciężko stwierdzić w sumie, ja chyba na lajw poczekamKurcze racja. Jakoś przegapiłem to info, ale nadal jakieś value jest, raczej Freeze to większa strata. Niby Smittyj fajnie Fiorą klikał z CLG, no nic zaraz dopiszę w poście.
Wirus berliński, tak to się nazywa2 tydzień z rzędu takie jaja odwalają ????
Jeśli Skra czegoś chce to, to maA Skra chce zgubić punkty z Deffectorem ????
mnie sie to podoba szkoda ze taja wygrają ????Skra to i tak mistrzowie dnia. Zgubić punkty z ekipą która przyjechała mając 2 (słownie: dwóch) przyjmujących no to beka przednia ????