kubuevil
Użytkownik
Ok.Zaraz luknę w ofertę, ale możliwe, że bety wrzucę dopiero popołudniu, jeśli coś znajdę.
Ok.Zaraz luknę w ofertę, ale możliwe, że bety wrzucę dopiero popołudniu, jeśli coś znajdę.
To finał rozgrywek w jakimś psychiatryku?Czy Lacko pocisnie Youznego po ladnym kursie..
Przeczytałem "w maroon cup..." i myslalem, ze murzyn znowu jakieś rozgrywki w cos na forum zorganizowal ????czyli w macron cup trza grac przeciw gold coast fc bo tam mlodziez bedzie grała.
Czelendżer w Manilli w Filipinach ????To finał rozgrywek w jakimś psychiatryku?
mocniejszy jak Twoje zdjęcie?:mrgreen:ale mocny becik u ruskich z Premier League jest ????
much strongermocniejszy jak Twoje zdjęcie?:mrgreen:
Dokładnie czyli będzie sie działo, ale myśle, ze youzny juz ostatnio za duzo grał non stop wygrywal teraz widzi mi sie, ze odpusci a Lacko tez byle czego nie gra .. Tak czy siak juz za pozno mam Lacka w deblu..:/Czelendżer w Manilli w Filipinach ????
O nazwie "Najlepsi z najlepszych handlarzy w turze"
A teraz Mirny?Rojer jak się klasycznie połamał na seta dfem. Facetowi w mixcie tak nie wypada ????
Hahaha maja rozmachta po syrenie 1Q i 2Q zaliczona ? bo nie oglądałem zbyt wiele 2 połowy to może mi umkneło
ale fakt faktem że jakby zrobili jakiś konkurs rzutów z połowy to pewnie by wygrał, trafiając gdzies co czwartą :razz: