maroon
Użytkownik
w finale zmierzy się z Jaserem Arafatem ????zydki rzadza swiatem, rzadza AO, dudi sela zaraz bedzie w finale
w finale zmierzy się z Jaserem Arafatem ????zydki rzadza swiatem, rzadza AO, dudi sela zaraz bedzie w finale
Ale w zbroję jeszcze nie narobiłeś ?Sela bierze to 3:1 Kuznetsov już się gotuje. Ciągle tylko aut, nie potrafi utrzymać wymiany
????Maroon mam nadzieje, że nie zdecydowałeś się w końcu na ładowanie grubo tych serwisów Kyrgiosa ?
A ile dawali ? zwróciłeś uwagę w końcu ? bo widziałem tylko, że pytałeś, ale byłem zbyt leniwy, żeby to sprawdzić ????????
co ty tylko ciekawy byłem ile mogą dawać , jego serwisowi ufam ale nie tej kobiece co gra z nim w parze
1.16 czyli żart ???? myślałem że ze względu na to że grają z lepsza parą i to jest mikst to dadzą może 1.25 chociaż albo 1.30 to bym poszarpał za 100 a tak to szkoda zachodzuA ile dawali ? zwróciłeś uwagę w końcu ? bo widziałem tylko, że pytałeś, ale byłem zbyt leniwy, żeby to sprawdzić ????
albo lepiej tradycyjnie Pacers + 4 i over George'a ????na Kings znow jutro wysoki kurs (@1.94) a Pacers b2b
do rozwazenia raczej
:mrgreen: jutro over George'a obowiazkowo grac polowa forumka bedziealbo lepiej tradycyjnie Pacers + 4 i over George'a ????
Sacto streak ma , wyjdą na pełnej u siebie:mrgreen: jutro over George'a obowiazkowo grac polowa forumka bedzie
Pacers syf pod koszem, to tam kuzyn pozabija ich strasznie
nie potrzebuję rzecznika.siema siema,czy na sali jest rzecznik prasowy najlepszego typera?
a nic,trzeba tylko rozliczyc kilka wtopionych tasiemek z kursami @1,07 za 8j:mrgreen:nie potrzebuję rzecznika.
co tam?