V
118
volley-130575
Użytkownik
Witam Panowie. Rzuci ktoś dobrym streamem na mecz Boston z Chicago. Obstawiam wszystko oprócz NBA. 1 mój mecz w życiu oglądnę :mrgreen:
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Jak pierwszy mecz w zyciu to wlacz jakis stary ????Witam Panowie. Rzuci ktoś dobrym streamem na mecz Boston z Chicago. Obstawiam wszystko oprócz NBA. 1 mój mecz w życiu oglądnę :mrgreen:
Pozdrawiam !
???Betano piniondz rozdaje znów ????
równe kursy na wygrana jumpball w meczu Knicks vs LAC
grasz tam moze sa wyplacalni/i jak z limitami ;]Betano piniondz rozdaje znów ????
http://nbastream.net/chciałbym jednak ten , ma ktoś streama w fajnej jakości, czy sam szukać bo starzyzna wyjeb*** na nowych userów ?
gram tam głównie graczy, na których limity zawsze ok.1kgrasz tam moze sa wyplacalni/i jak z limitami ;]
nba stream piszesz na goglach i od razu masz strony w HDchciałbym jednak ten , ma ktoś streama w fajnej jakości, czy sam szukać bo starzyzna wyjeb*** na nowych userów ?
A 3 gemy wystarczyły, żeby zobaczyć jak Strycova uruchamia swój psycho-tryb.2 gemy wystarczyły żeby już wiedzieć, że Muguruza będzie miała problem w tym spotkaniu.
bo wlasnie szukam dobrego buka bo gram na otobet ale to porazka bo po 23 nigdy nie moge postawic kuponu bo strona pada a limity tez po 300-500 zł ...gram tam głównie graczy, na których limity zawsze ok.1k
wypłaty jak zlecam rano 5-7 to przeważnie o 12-14 już są
w Betano akurat pewnie szybko ci dadzą limit, z tego co ludzie tam "normalne" bety grają. Nie ładuje zawodników za czterocyfrowe kwoty więc mnie nie zlimitowalibo wlasnie szukam dobrego buka bo gram na otobet ale to porazka bo po 23 nigdy nie moge postawic kuponu bo strona pada a limity tez po 300-500 zł ...