rambo131
Forum VIP
Nie tylko bilans się liczy ale też styl. Poza tym, z każdym mocniejszym Cavs dostaje baty, lub się sporo męczy żeby wygrać.Co jak co, ale z takim bilansem wyleją trenera? Trochę dziwne.????
Butler na 90% będzie dziś grał.
Nie tylko bilans się liczy ale też styl. Poza tym, z każdym mocniejszym Cavs dostaje baty, lub się sporo męczy żeby wygrać.Co jak co, ale z takim bilansem wyleją trenera? Trochę dziwne.????
To mnie akurat rozmieszyło ???????? co ty porównujesz
Lebron to jest obiekt hejtu przez swoje zachowania na przestrzeni lat . Za co hejtować Duncana skoro on się zachowuje jak przykładny tatuś 10 dzieci który rano je odwozi pod szkołę swoim Vanem ubrany w pulowerek . Nie ma się do czego przywalić ????
https://www.youtube.com/watch?v=9DUiOM9JkQQ
Dokładnie tak jak mówisz, niestetyno i Virtus Pro, pakować manatki i wracać do domów
w Cleveland potrzebują mistrzostwa od zaraz, jak za ery LeBrona sie nie uda to juz chyba nigdy :razz:Nie tylko bilans się liczy ale też styl. Poza tym, z każdym mocniejszym Cavs dostaje baty, lub się sporo męczy żeby wygrać.
Butler na 90% będzie dziś grał.
jeszcze wrocili... a dignitas pograny po 4.60, 3.85 i 2.50 ????no i Virtus Pro, pakować manatki i wracać do domów
takie były ostatnie słowa mojej byłej jak mnie rzucałaile można ciągnąć jeden i ten sam temat?
"yebany w dupe zyd pierdolony sprzedawczyk połamał z 40-0 co za pajac psychiatre na kort!"Dzisiaj Sela vs Kuznetsov, Boże najdroższy, forumek to chyba eksploduje z beki ????
gdzie grałeś live ?jeszcze wrocili... a dignitas pograny po 4.60, 3.85 i 2.50 ????
Trudno żeby miał niską skuteczność, jak hmm pewnie 3/4 akcji to są driving layup shot czy dunki ogólna gra blisko kosza. LeBron nigdy nie miał mocnego jumpera i to jest fakt.LeBrick" - jak na gracza który gra na jednej z lepszych skutecznosciw lidze jest to conajmniej dziwne
Co oni zrobili w CT? :wowsdf::wowsdf: Patrze 8:7 po TT myślę biorą. Poszedłem się ogarnąć wracam a tu Cobble ????no i Virtus Pro, pakować manatki i wracać do domów
i tak niezłego comebacka zrobili na cobble, tyle że to raczej mapa TT jest i 7-8 rund może zabraknąć, chyba że dobrze z awpki na długiej będzie pasha lub neo ściągał DuńczykówCo oni zrobili w CT? :wowsdf::wowsdf: Patrze 8:7 po TT myślę biorą. Poszedłem się ogarnąć wracam a tu Cobble ????
no tak, ale on nie oddaje 20 jumperków na mecz więc pisanie LeBrick jest głupie, bo takie określenie bardziej pasuje do jakiegoś Westbrooka który pałuje durne rzuty na niskiej skutecznościTrudno żeby miał niską skuteczność, jak hmm pewnie 3/4 akcji to są driving layup shot czy dunki ogólna gra blisko kosza. LeBron nigdy nie miał mocnego jumpera i to jest fakt.