quick.
Znawca Tenis
Barrere, Svito z handi, Djere, Van Utvanck.Jutro macie jakieś propozycje co do meczów ? Myślałem nad Vondrousova i może Berretinim a inne mecze jakieś propozycje?
Pewki ????
Barrere, Svito z handi, Djere, Van Utvanck.Jutro macie jakieś propozycje co do meczów ? Myślałem nad Vondrousova i może Berretinim a inne mecze jakieś propozycje?
Ja ostatecznie pograłem wczoraj na Felixa Aliassime z Garinem po kursie 2.10 i ładnie weszło , Hsieh set teraz weszła z pliskova , no i dalem ostatecznie jeszcze na Blinova i Van Utvanck ????Barrere, Svito z handi, Djere, Van Utvanck.
Pewki ????
OK. Dzięki. Właśnie nie widzę nic w bieżącym programiePolsat Sport jak co roku wszystkie Mastersy, ale Indian Wells dopiero od poniedziałku
Skąd masz takie info. Turniej jest jest i transmisja Polsat Sport extra po co miałoby być od poniedziałku? !Polsat Sport jak co roku wszystkie Mastersy, ale Indian Wells dopiero od poniedziałku
Turniej jest? JestSkąd masz takie info. Turniej jest jest i transmisja Polsat Sport extra po co miałoby być od poniedziałku? !
Wg mnie wygra wszystkie szlemy- o tym wgl można zapomnieć. Mąka w Paryżu to nie mąka w Charleston.Panowie od WTA.
Jakie sa wasze zdania na temat wschodzacej albo juz obecnej gwiazdy tenisa mlodego pokolenia Naomi Osace.
Mozna zlaesc kilka ciekawych betow np ze Naomi zamelduje sie we wszystkic Q-Finals wielkiego szlema. Albo ze wygra wszystkie szlemy? Wiadomo kontuzja i inne moga wykluczyc jej udzial. Ale pomijajac ten aspekt jak myslicie jak wiele moze ugrac Japonka w tym sezonie.
Wdzieczny za tematyczne wypowiedzi.
Pozdrawiam.
cytat z dnia 21 kwietnia 2019 17:31 przez krzysiu
Czy byl ktos z Was kiedykolwiek na jakims powazniejszym turnieju chociaz rangi 250? Mam zamiar wybrac sie do Hertogenbosch, ktory trwa od 10 do 16 czerwca. Moze ktos stacjonuje w Holandii i rowniez by ogarnal ze mna temat?
cytat z dnia 21 kwietnia 2019 19:10 przez krzysiu
Możesz coś więcej napisać, klimat, atmosfera, ceny biletów, kwalifikacje, turniej główny, zawodnicy, zawodniczki?