To o niczym nie świadczy ???? Rzuć 100 razy monetą założe się że conajmniej 50 razy wypadnie orzeł albo reszka ???? Co do spinów nie ma reguły raz trafisz lepszy układ raz gorszy czasem dadzą bardzo dużo a czasem praktycznie 0. Na nic nie masz wpływu
Czytaj uważniej ???? Rzut monetą to zdarzenie dwudrogowe- 50% trafień w orła to wypada z rachunku prawdopodobieństwa. Ale jak masz 1 bloczek na 5 który jest tym najmniej korzystnym( czyli ten ktory pobiera i nie pozwala przejsc na nastepny rzad, mam nadzieje ze widziales to w gladiatorze to nie musze wyjasniac wiecej) i trafiasz w 60-90% akurat w ten to po prostu aż kole w oczy jak to jest ustawione. I NAPISAŁEM ŻE NA TO NIE MA SIĘ WPŁYWU. No przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo mam wrażenie, że odpowiadałeś na post kogoś innego. Bo ja w tym poście uznałem to, że wszystkie sieci mogą być ustawiane, a jedynie napisałem, że w jednej to po prostu boli jak to widać, a w drugiej jest ładnie ukryte, przyznaję się do błędu i być może idiotycznego myślenia, które zaprezentowałem na początku, ale jednak są różnice między sieciami.
Ciężko coś więcej odpisać, jak odpisałeś całkiem w oderwaniu od tego co ja powiedziałem.
P.S Co do zdrapek też nie zrozumiałeś. W tym supermanie masz do wyboru na konieć trzy przejścia, ale gra już wybrała za Ciebie ! Nie ważne co wybierzesz tak naprawdę i tak dostaniesz to samo.