>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusja na tematy bukmacherskie

al_capone 29K

al_capone

Gangster
GG od 10 lat nie zmieniałem. Zawsze możesz napisać i pogadać na nurtujące Cię pytania. Jak nie gg to PW, skype bądź MSM.
PokerFace mnie wyręczył i napisał gdzie łamiesz zasady. Twoje posty zostały także ocenione jako prowokacyjne. Tutaj ich nie będę wklejał, jak chcesz mogę wysłać na priv.
Decyzję o blokadzie działu podjęła grupa moderatorów.
Szanuję Ciebie jak i wszystkich ex modów za wkład i czas poświęcony forum. Rozumiem Twoje rozgoryczanie. Kilka lat temu było dużo trudniej i dużo łatwiej. Trudniej, bo było mało userów. Łatwiej, bo nie było tylu dzieci neostrady, trollów czy &quot;internetowych napinaczy&quot;. W dzisiejszych czasach takich osób jest pełno w wirtualnym świecie. Bez konsekwentnych, stanowczych i rygorystycznych działań nie będzie ładu i porządku na forum. Musisz to i nas zrozumieć.
Fakt, mogłeś otrzymać wcześniej jakieś ostrzeżenie. Jednak samo usuwanie Twoich postów powinno Ci dać do zrozumienia, iż łamiesz zasady działu.
Bez tego działu też można żyć ;) Za &quot;Twoich czasów&quot; go nie było i Ci się nie nudziło ;) 30 dni szybko minie ????

Do góry Bottom