>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusja na tematy bukmacherskie

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Chodzi o temat w dziale hyde park. Fajna sprawa, nie nalicza postów i tak być powinno. Pytanie moje jest takie... Czy nie lepiej rozgraniczyć ten temat na kilka dyscyplin? Średnio przybywa kilka postów na minutę i jest niesamowity bałagan jak ktoś nie był 5 minut przy komputerze. Przewija się wątek piłkarski, siatkarski, żużlowy i jeszcze do tego coś z mlb jednocześnie.
Może warto nad tym się zastanowić? Ewentualnie w podforach utworzyć coś do luźniejszych rozmów, bo z tematów działowych często krótkie posty są usuwane?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
przy reformie Dyskusji był taki plan aby rozgraniczyć to na kategorię ale uznano , że jeden zbiorowy wystarczy. Więc raczej rozdzielenia na poszczególne dyscypliny nie będzie. Trzeba pisać sensownie w działach a nie ogryzki w podforach ;) wiesz o co chodzi ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
wiem, wiem o co chodzi ;)
jak dla mnie trochę nieprzejrzysta jest taka forma. Pomyślcie czy w przyszłości nie lepiej zrobić chociaż ogólny podział na: piłka kopana, siatkówka, sporty motorowe, inne - nawet takie 4 kategorie wprowadziłyby trochę ładu i składu, ale zrobicie jak uważacie ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Moim zdaniem dobry pomysł Feekusa. No bo np. ja nie mam ochoty czytać o tym jak to Isia dostaję albo że siatka od Sałaty nie wchodzi... To są przykłady ale moim zdaniem wiele osób też może nie chcieć piłki czy żużla, którym ja żyję. Więc można o takim czymś by pomyśleć.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
A mi to pasuje ,wszystko jest na bieżąco tylko ,ten płacz denerwuje.Nie ma sensu zmieniać ,więcej roboty a taki sobie pożytek.To tylko moje zdanie.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
wiem, wiem o co chodzi ;)

jak dla mnie trochę nieprzejrzysta jest taka forma. Pomyślcie czy w przyszłości nie lepiej zrobić chociaż ogólny podział na: piłka kopana, siatkówka, sporty motorowe, inne - nawet takie 4 kategorie wprowadziłyby trochę ładu i składu, ale zrobicie jak uważacie ;)
nie tylko Twoim zdaniem, temat był kiedyś poruszany...

other 60

other

Użytkownik
Administracja powinna zablokować dostęp do działu Dyskusje Bukmacherskie użytkownikom, którzy mają mniej niż +/- 50 postów. Jest teraz lato, dzieci nie chodzą do szkoły i zakładają konta na forach. Spamują bez umiaru. 0 z tego pożytku. Wiedzy merytorycznej i żadnego sensu ich &quot;wypowiedzi&quot; nie wnoszą. Jeżeli taki czy owaki user musiałby wpierw napisać kilkadziesiąt postów w działach gdzie są one liczone doceniłby, iż to nie jest miejsce na głupoty.
Ponadto większość &quot;zielonych&quot; na urlopach z tego co się widzi, a ci co zaglądają na forum boją się dawać kartki i banować danych delikwentów, którzy ewidentnie na to zasługują. Jestem przekonany, że wprowadzenie ograniczenia dostępu do dyskusji z pewnością podniesie jakość i efektywność działu.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Administracja powinna zablokować dostęp do działu Dyskusje Bukmacherskie użytkownikom, którzy mają mniej niż +/- 50 postów. Jest teraz lato, dzieci nie chodzą do szkoły i zakładają konta na forach. Spamują bez umiaru. 0 z tego pożytku. Wiedzy merytorycznej i żadnego sensu ich &quot;wypowiedzi&quot; nie wnoszą. Jeżeli taki czy owaki user musiałby wpierw napisać kilkadziesiąt postów w działach gdzie są one liczone doceniłby, iż to nie jest miejsce na głupoty.
Ponadto większość &quot;zielonych&quot; na urlopach z tego co się widzi, a ci co zaglądają na forum boją się dawać kartki i banować danych delikwentów, którzy ewidentnie na to zasługują. Jestem przekonany, że wprowadzenie ograniczenia dostępu do dyskusji z pewnością podniesie jakość i efektywność działu.
Weź tylko pod uwagę że ci bardziej wytrwali postanowią nabić sobie te 50 postów przez co we wszystkich innych działach będzie mnóstwo idiotycznych, jedno, góra dwu zdaniowych wypowiedzi. Każdy kij ma dwa końce ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +6
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Weź tylko pod uwagę że ci bardziej wytrwali postanowią nabić sobie te 50 postów przez co we wszystkich innych działach będzie mnóstwo idiotycznych, jedno, góra dwu zdaniowych wypowiedzi. Każdy kij ma dwa końce ;-)
tu sie zgodze ,
Jest masa sezonowców , ale jest tez duzo osob rzetelnych , ktorzy maja po 10 postów , nie udzielaja sie an forum , ale rozmawiaja luznie na temat spotkań w temacie ????
Ogolnie jakas ideaa jest , ale jak chcialibysmi zlikwidować , tych uciązliwych , to niestety trzeba jakims innym pomysłem

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
tu sie zgodze ,

Jest masa sezonowców , ale jest tez duzo osob rzetelnych , ktorzy maja po 10 postów , nie udzielaja sie an forum , ale rozmawiaja luznie na temat spotkań w temacie ????

Ogolnie jakas ideaa jest , ale jak chcialibysmi zlikwidować , tych uciązliwych , to niestety trzeba jakims innym pomysłem

Ewentualnie stażem można ich zablokowac ale to jest temat na długie dyskusje. Wiadomo , w wakacje trochę luzu jest , ale prędzej czy później takie jaśki są dilejtowane.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
jak juz jestesmy przy dyskusjach to na jaki czas i za co dostalem jakies 2 tygodnie temu bana na OT ?
Ja miałbym pewne propozycje za co dostałeś bana,ale lepiej niech się ktoś kompetentny wypowie:]
@down:
Przecież to nie ode mnie masz bana,więc raczej nie powinienem konkretyzować mojej myśli ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Na wstepie powiem ci Marcinie , że za starych dobrych czasów tak nie było ,
Gdy ktoś dostaje bana on jakiegoś &quot;moderatora&quot; to przydało by sie zeby miał jaja i napisal danej osobie o tym na priv , o tym z jakiego powodu zostało to uczynione,
chyba że ktoś dowartosciowywuje sie tym faktem ,
Tyle osob powinno dostać bana na OT , a ja z jakiegoś nieznanego mi powodu dostałem go.
Jeżleki ktos to uczynił , prosze dodatkowo o dowody tego faktu.
Prosze sie przyznać kto chciał sie dowartosciować....

koval 161

koval

Użytkownik
Na wstepie powiem ci Marcinie , że za starych dobrych czasów tak nie było ,
Gdy ktoś dostaje bana on jakiegoś &quot;moderatora&quot; to przydało by sie zeby miał jaja i napisal danej osobie o tym na priv , o tym z jakiego powodu zostało to uczynione,
chyba że ktoś dowartosciowywuje sie tym faktem ,
Tyle osob powinno dostać bana na OT , a ja z jakiegoś nieznanego mi powodu dostałem go.
Prosze sie przyznać kto chciał sie dowartosciować....
ja tez dostalem bana, chcialbym sie dowiedziec na ile ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
ja tez dostalem bana, chcialbym sie dowiedziec na ile :wink:
Obaj dostaliście na miesiąc.
Gdy ktoś dostaje bana on jakiegoś &quot;moderatora&quot; to przydało by sie zeby miał jaja i napisal danej osobie o tym na priv , o tym z jakiego powodu zostało to uczynione
Wydaje mi się dość oczywiste, że jeżeli dostajesz blokadę na jakiś dział to oznacza, że przez dłuższy okres wykazywałeś się niestosowanym zachowaniem w tym dziale. Jeśli tego sam nie zauważałeś to teraz już wiesz (kilku userów bez problemu napisało w tym temacie Tobie powody - posty są usunięte).
Zastanawiam się czy w ogóle Ty rozumiesz to zdanie. Bo ja nie...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Obaj dostaliście na miesiąc. Wydaje mi się dość oczywiste, że jeżeli dostajesz blokadę na jakiś dział to oznacza, że przez dłuższy okres wykazywałeś się niestosowanym zachowaniem w tym dziale. Jeśli tego sam nie zauważałeś to teraz już wiesz (kilku userów bez problemu napisało w tym temacie Tobie powody - posty są usunięte). Zastanawiam się czy w ogóle Ty rozumiesz to zdanie. Bo ja nie...
a mi sie nie wydaje dosć osobiste.
Jesteś adminem super , ekstra , trzeba bronic moderatorów racja , znam wszystko z doswiadczenia , ale chcialbym jakis konkretnych dowodów , czy przeklinałem , czy wyzywałem...
Pytałem tylko kto tego bana nałożył , aby poprostu po ludzku , wytłumaczył mi co robiłem nie tak ew. żeby wiedzieć na przyszłosc,wydaje mi sie że to jest uczenie kogoś błędów , a nie wykazywaniem sie tylko władzą .
Ps zdanie rozumiem , zdecydowanie , może nie każdy potrafi poprostu uzyc głowy i rozkminić zdanie... bo wystapiła literówka...
Zdecydowanie forum staje sie bardzo sztywne , a wielu moderatorów nie wiem czemu naduzywa swojej władzy...
Marcin zyjesz? ???? z toba mozna było zawsze na poziomie pogadac...

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
a mi sie nie wydaje dosć osobiste.
Jesteś adminem super , ekstra , trzeba bronic moderatorów racja , znam wszystko z doswiadczenia , ale chcialbym jakis konkretnych dowodów , czy przeklinałem , czy wyzywałem...
Pytałem tylko kto tego bana nałożył , aby poprostu po ludzku , wytłumaczył mi co robiłem nie tak ew. żeby wiedzieć na przyszłosc,wydaje mi sie że to jest uczenie kogoś błędów , a nie wykazywaniem sie tylko władzą .
Ps zdanie rozumiem , zdecydowanie , może nie każdy potrafi poprostu uzyc głowy i rozkminić zdanie... bo wystapiła literówka...
Zdecydowanie forum staje sie bardzo sztywne , a wielu moderatorów nie wiem czemu naduzywa swojej władzy...
Marcin zyjesz? ???? z toba mozna było zawsze na poziomie pogadac...
Jak już odpoczywasz od Hp to możesz przestudiować regulamin. Proszę..

Temat służy do prowadzenia rozmów stricte związanych z zakładami i zdarzeniami bukmacherskimi.
Użytkownicy forum muszą dostosować się do zasad panujących na forum, przestrzegać regulaminu forum oraz zasad tego tematu.

Zabrania się w tym temacie:

- przede wszystkim pisania postów nie związanych z zakładami sportowymi,
- próśb o pożyczki czy wsparcie finansowe,
- próśb o linki tzw. warezów,
- pytań o gry online np. fifę itp.
- pisania o ustawionych spotkaniach sportowych,
- pozostałe sprawy wymienione w regulaminie forum.

Za nieprzestrzeganie zasad i ich nagminne łamanie moderatorzy forum mogą zastosować następujące kary:

- żółta karta (ostrzeżenie)
- czerwona karta (ostrzeżenie, przy 3 kartach konto użytkownika automatycznie zostaje zawieszone)
- zablokowanie dostępu do działu Hyde park (pierwsza blokada na okres max 1 miesiąca, druga na okres kilku miesięcy)
- zablokowanie dostępu do całego forum (tzw. Ban)

Szanujmy się nawzajem i rozmawiajmy w sposób kulturalny i cywilizowany. Jeśli Twój post został usunięty to oznacza, że łamie zasady forum.
Nie prowokujcie innych użytkowników forum, za takie praktyki automatycznie ostrzeżenie.
Dbajmy o przejrzystość tematu. Nie dublujmy/powtarzajmy postów innych użytkowników (to głównie w meczach live jak drużyna strzeli bramkę to pojawiają się 10 taki samych postów „jeee 1-0”). Jeden taki post w zupełności wystarczy.
Nie zakładajcie nowych kont na poczet tego tematu, gdyż to spowoduje dodatkowe dla Was utrudnienia. Zostanie wprowadzony limit postów do tego działu.

Zachęcamy do pisania analiz i konstruktywnych rozmów w działach sportowych. Tam znajdziecie odpowiednie i przydatne informacje. __________________
Będziesz wiedział czego masz nie robić.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jak już odpoczywasz od Hp to możesz przestudiować regulamin. Proszę..

Temat służy do prowadzenia rozmów stricte związanych z zakładami i zdarzeniami bukmacherskimi.
Użytkownicy forum muszą dostosować się do zasad panujących na forum, przestrzegać regulaminu forum oraz zasad tego tematu.

Zabrania się w tym temacie:

- przede wszystkim pisania postów nie związanych z zakładami sportowymi,
- próśb o pożyczki czy wsparcie finansowe,
- próśb o linki tzw. warezów,
- pytań o gry online np. fifę itp.
- pisania o ustawionych spotkaniach sportowych,
- pozostałe sprawy wymienione w regulaminie forum.

Za nieprzestrzeganie zasad i ich nagminne łamanie moderatorzy forum mogą zastosować następujące kary:

- żółta karta (ostrzeżenie)
- czerwona karta (ostrzeżenie, przy 3 kartach konto użytkownika automatycznie zostaje zawieszone)
- zablokowanie dostępu do działu Hyde park (pierwsza blokada na okres max 1 miesiąca, druga na okres kilku miesięcy)
- zablokowanie dostępu do całego forum (tzw. Ban)

Szanujmy się nawzajem i rozmawiajmy w sposób kulturalny i cywilizowany. Jeśli Twój post został usunięty to oznacza, że łamie zasady forum.
Nie prowokujcie innych użytkowników forum, za takie praktyki automatycznie ostrzeżenie.
Dbajmy o przejrzystość tematu. Nie dublujmy/powtarzajmy postów innych użytkowników (to głównie w meczach live jak drużyna strzeli bramkę to pojawiają się 10 taki samych postów „jeee 1-0”). Jeden taki post w zupełności wystarczy.
Nie zakładajcie nowych kont na poczet tego tematu, gdyż to spowoduje dodatkowe dla Was utrudnienia. Zostanie wprowadzony limit postów do tego działu.

Zachęcamy do pisania analiz i konstruktywnych rozmów w działach sportowych. Tam znajdziecie odpowiednie i przydatne informacje. __________________
Będziesz wiedział czego masz nie robić.
milo , że wyreczyłeś &quot;władze&quot;
lecz , ogolnie stawiając sie w mojej sytuacji ,
nie było by milo , gdybys najpierw dostal ostrzezenie na pw powiedzmy &quot;oficjalne&quot; , jeszcze raz i bleble ble...
a jesli juz dostajesz , takowego bana na Hp , nie chciał bys znać powodu
jakies prawa obowiązuja , rozwijałem te forum od poczatku , gdy userów było jak kot napłakał , pisąło sie mega duzo analiz , zapraszało werbowało ludzi , przesiadywało sie niewiadomo ile , pilnowąło sie porzadku .Byłem tutaj , gdy wiekszosc obecnych modów jeszcze nie mialo pojecia , że jest nasze forum.bukmacherskei.com.Zachowuja sie nieraz jak by dostali lizak i zatrzymują(karaja) kogo maja ochote , bo dostali status władzy w internecie
Nie mowie , tego , że mam byc inaczej traktowany niż inni &gt; NIE!!! jestem obecnie szarym zwykłym userem , ale jakies prawa obowiązuja , wychowania , ale jesli ktoś niepotrafi sie przyznać i zachowuje sie w taki sposob , że boi sie teraz poprostu powiedzieć &quot; ZA CO&quot; to jest dla mnie nikim...

Do góry Bottom