UNDER/OVER DOUBLE
Stawka stała: 4% budżetu
-----------------------------------------------
Zmieniłam tytuł nagłówka bo nazwa wątku "Dwie linie TYLKO pierwsza połowa" wprowadza w błąd.
Ogólnie w wątku powstał mały chaos gdyż ciągle szukam odpowiedniego sposobu gry a nie chcę śmiecić na forum zakładając co rusz nowy temat.
Ostatni okres zabawy na duble o/u wydał mi się na tyle obiecujący, że chcę przyjrzeć się bliżej temu "systemowi". Zagram 100 kuponów aby wyciągnąć nieco dalej idące wnioski.
Na chwilę obecną zagrałam 36 z czego przeszło 50% udało się trafić co cieszy ale bez przesady.
W każdej chwili trend może sie odwrócić aczkolwiek każde spotkanie przez wstawieniem na kupon analizuję pod kątem wielu statystyk. Może tutaj tkwi klucz do sukcesu? Zobaczymy.
Główną zasadą w tej zabawie jest stawkowanie, które nieprzerwanie wynosi 4% aktualnego stanu portfela. Im więcej trafionych kuponów tym większa stawka.
Na początku zastanawiałam się po ilu kuponach wyczyszczę początkowy budżet, który w tym przypadku wyniósł 500j. Jednak do tej pory jest na odwrót, nastąpił systematyczny wzrost, co przyznaję, zaskoczyło mnie. Będę mądrzejsza za ileś tam czasu. Najważniejsze by nie zsunąć się zbyt szybko po równi pochyłej.
Kupon nr 37
Śląsk - Pogoń
over 1,5 FT @1,37
Arsenal - Tottenham
over 2,5 FT @1,54
AKO: @2,11 29,50j (bez podatku)
B:
Betfan
EWK: 62,20j
---------------------------------
Kupon nr 38
Rennes - Nice