>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dwa konta w gamebookers...

A 0

azazaz

Użytkownik
Witam
Mam maly problem poniewaz jakis czas temu skorzystalem z promocji w gamebookers
jednak teraz moj brat tez sobie tam zalozyl konto i rozniwez chce skorzystac z bonusa.
Napisalem do gamebookres czy moga miec kona dwie osoby z rodziny i skorzystac z bonusa w odopowiedzi napisali ze nie.
Jednak moj brat jest uparty i na dniach wplaci pieniadze i skorzysta z bonusa.
I teraz pytanie:
czym to grozi ?? Jakie moga byc kosekwencje, o ile beda ??
pozdrawiam i dzieki za pomoc

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Bedą takie konsekwencje, że oba konta zostaną zablokowane a pieniądze przepadną. Przecież jest w regulaminie wyraźnie napisane ze jedno konto na jedno gospodarstwo domowe.

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
wg mnie ten zakaz jest po to zeby jeden gosc nie zalozyl konto na matke, ojca, dziadka, babcie, pradziadka itd. jezeli ty i twoj brat bedziecie normalnie grali to watpie zeby robili z tego problem ( o ile wogole sie zorietuja :wink: )

lucek 250

lucek

Użytkownik
jesli chodzi o konsekwencje - to owszem - dwa konta zablokuja - ale bez przesady jesli idzie o przepadanie pieniedzy ???? nic w przyrodzie nie ginie - co najwyzej zmienia wlasciciela ???? ale tutaj nie zginie - jak zablokuja to musisz konkretna wymokwe sobie wymyslic - ja np wymyslielm bardzo banalna - ze chcialem zaczac swoja droge z bykmacherka od nowa - i to wystarczylo - jedno z 2 kont mi odblokowali - tyle ze bonusy 100% w takim przypadku przepadaja oczywiscie - ale twoja kasa przepasc raczej nie moze ????

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
A ja mam taką sprawę, że mam 2 konta na to samo IP, ale na inne dane 1 osoba z jednej części Polski 2 z kila set km od niej mieszka. Inne nazwiska itp.
Więc chyba za samo ip nic nie moga chyba zrobić???

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja mam jakos dwa konta z tego samego IP i nic sie niedzieje. :p narazie ale sadze ze jak sie ma inne dane to jest spoko.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Aż takiej dużej uwagi do adrswu IP oni nie przywiązuje. Grunt iż dane personalne zgadzają z danymi podanymi podczas rejestracji. Reszte &quot;olać&quot; :p...

Do góry Bottom