>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

duzy problem z limitem

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
witam mam przekroczony limit na transkacje w moneybokers.
sprawa jest pilna bo mam do wyplaty ponad 20 tys zl a nie moge ze wzlegu na ich glupie zasady nic zrobic zeby je wyplacic. zeby misie limit odnowil bym musial jeszcze czekaz ponad 2 miesiace !! limit mam na 170 tys zl . niby tam mozna zwiekszac ten limit o kolejne 20 poprzez wpalte wiecej niz 5 euro na konto MB ale czy ktos mi potwierdzi ze gdy wplace 2 razy przez swoje konto zeryfikowane 2 razy po 50 zl to limit wzrosnie o 40 tys ?? czy to tak nie dziala ?? niech mi ktos poda sposob zebym jak najszybciej mogl wyplacic swoje pieniadze. bo jak dla mnie to zwykle zlodziejstwo . zamrozili mi kupe kasy a jakbym chcial mrozic to bym sobie je na lokate wlozyl;/

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
witam mam przekroczony limit na transkacje w moneybokers.
sprawa jest pilna bo mam do wyplaty ponad 20 tys zl a nie moge ze wzlegu na ich glupie zasady nic zrobic zeby je wyplacic. zeby misie limit odnowil bym musial jeszcze czekaz ponad 2 miesiace !! limit mam na 170 tys zl . niby tam mozna zwiekszac ten limit o kolejne 20 poprzez wpalte wiecej niz 5 euro na konto MB ale czy ktos mi potwierdzi ze gdy wplace 2 razy przez swoje konto zeryfikowane 2 razy po 50 zl to limit wzrosnie o 40 tys ?? czy to tak nie dziala ?? niech mi ktos poda sposob zebym jak najszybciej mogl wyplacic swoje pieniadze. bo jak dla mnie to zwykle zlodziejstwo . zamrozili mi kupe kasy a jakbym chcial mrozic to bym sobie je na lokate wlozyl;/
Nie wiem jakim cudem udało Ci się osiągnąć tak wysoki limit skoro nie masz zweryfikowanego konta bankowego. Tak poprzez wplatę możesz zwiększyć swoj limit. Nie musi to być więcej niż 5 euro kiedyś wpłaciłem 25gr i też mi zweryfikowali. Żeby zwiększyć ten limit bardzo wazne jest żeby wpłacic bezpośrednio ze swojego konta bankowego na ich rachunek.
Większość ludzi mających problem z weryfikacją tą metodą ma problemy z rozróżnieniem wpłaty bezpośredniej od pośredniej. Dokunują wpłaty poprzez p24, trustyly czy inne metody wpłaty przez konto i myslą że ich konto zostanie zweryfikowane.
Wpłata bezpośrednia polega na tym że przelew idzie bezpośrednio z twojego konta na ich rachunek nie da sie tego zrobić automatycznie, musisz sam ze swojego rachunku zlecić taki przelew, każda inna metdoa zwłaszcza szybkiej wpłaty to nie jest wpłata bezpośrednia.

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
Nie wiem jakim cudem udało Ci się osiągnąć tak wysoki limit skoro nie masz zweryfikowanego konta bankowego. Tak poprzez wplatę możesz zwiększyć swoj limit. Nie musi to być więcej niż 5 euro kiedyś wpłaciłem 25gr i też mi zweryfikowali. Żeby zwiększyć ten limit bardzo wazne jest żeby wpłacic bezpośrednio ze swojego konta bankowego na ich rachunek.
Większość ludzi mających problem z weryfikacją tą metodą ma problemy z rozróżnieniem wpłaty bezpośredniej od pośredniej. Dokunują wpłaty poprzez p24, trustyly czy inne metody wpłaty przez konto i myslą że ich konto zostanie zweryfikowane.
Wpłata bezpośrednia polega na tym że przelew idzie bezpośrednio z twojego konta na ich rachunek nie da sie tego zrobić automatycznie, musisz sam ze swojego rachunku zlecić taki przelew, każda inna metdoa zwłaszcza szybkiej wpłaty to nie jest wpłata bezpośrednia.
mam rachunek bankowwy zweryfikwoany, mam adres zweryfikowany wszytko jest dlatego tez taki limit , jednak niestety teraz musialem grac przez wplaty z moneyboors a u tych debili z bet365 nawet jak zlecasz wplate przez P24 to wszystko idzie i tak przez mb i przez to limit sie bezsensu traci.do tego dochodzi wyplata i limit szybko topnieje. karte bankomatowa zgubilem i i bede musial czekac na nowa bo jedynie tego nie mam zweryfikowanego . pisalem do nich narazie nic nie odpisali ,bede jeszcze do nich dzwonil jak nic to nie da i bede musial czekac ponad 2 miesiace to pozostaje mi tylko przeslac hajs na konto laski ktora cale szczecie ma limit wyzszy o 300 zl niz moja kasa na mb....jeden procent pojdzie sie walic ale 2 miesiace i to jeszcze w lato bez kasy to chyba jednak warto stracic te 250 zl....
czyli jak juz mam zweryfikowane konto a zrobie tak jak mowiles po raz kolejny czyli przesle bezposrednio 2 razy po kilka zl do nich to limit mi wzrosnie 2 razy po 20 tys zl??

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
czyli jak juz mam zweryfikowane konto a zrobie tak jak mowiles po raz kolejny czyli przesle bezposrednio 2 razy po kilka zl do nich to limit mi wzrosnie 2 razy po 20 tys zl??
Nie i nie wiem przypadkiem czy tylko jeden zweryfikowany rachunek zwiększa limit a każda kolejna weryfikacja następnych rachunków nic nie daje.

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
Nie i nie wiem przypadkiem czy tylko jeden zweryfikowany rachunek zwiększa limit a każda kolejna weryfikacja następnych rachunków nic nie daje.
ja mam 2 rachunki zweryfikowane. pewnie kazdy inny racunek powieksza limit bo skad bym mial 170 tys?? z teog co pamietam to kiedys mialem chyba 80 kilka tys. nie wiem jak to sie stalo ze mam tkai wysoki limt poniewaz od dawna mam moneybokers ,chyba z 9 lat wiec ciezko mi sobie przypomniec. dzis do nich zadzwonie a jak sie nie dogdam to sporbuje jeszcze zrobic przelew z 3 rachunkui zobczymy czy mi zwiekszy limit...
dzwonilem .mowili ze jak wplace bezposrednio z rachunku jakas kwote to zniosa mi limity kompletnie. bo obecnie mam juz limit najwyzszy z mozliwych .

Do góry Bottom